Μενού Κλείσιμο

«Κλείνει» η έξοδος του Πλαταμώνα

Ξεκινά η κατασκευή επιπλέον λωρίδων κυκλοφορίας στα πλευρικά διόδια Πλαταμώνα

Από τη Δευτέρα (16/4) έως και την Τετάρτη (25/4) οι τρεις από τους τέσσερις κλάδους κυκλοφορίας θα είναι κλειστοί

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ανακοίνωσε ότι από Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 και έως την Δευτέρα 4 Ιουνίου, 2018 θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής επιπλέον λωρίδων στον Πλευρικό Σταθμό Διοδίων του Πλαταμώνα.

Η έκτελεση των εργασιών στην περιοχή, επιφέρει και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες θα είναι σε ισχύ για περίπου 10 μέρες. Συγκεκριμένα για το διάστημα από 16 Απριλίου (ώρα 06:00) έως και 25 Απριλίου οι τρεις από τους τέσσερις κλάδους του Κόμβου του Πλαταμώνα θα παραμείνουν κλειστοί. Ανοικτός θα παραμείνει μόνο ο κλάδος εισόδου στον αυτοκινητόδρομο, ο οποίος εξυπηρετεί την κατεύθυνση από Πλαταμώνα προς Κατερίνη – Θεσσαλονίκη.

Όλες οι κατευθύνσεις του Κόμβου του Πλαταμώνα θα δοθούν στην κυκλοφορία την Πέμπτη 26 Απριλίου (στις 6 το πρωί), όπου θα υπάρξει και νέα ενημέρωση για το υπόλοιπο των εργασιών.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας μέσω των κλάδων του Κόμβου του Πλαταμώνα η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.

Συγκεκριμένα τα οχήματα θα κινούνται ως εξής:

Όσοι κατευθύνονται από Κατερίνη προς Πλαταμώνα θα πρέπει να εξέλθουν στον Κόμβο Λεπτοκαρυάς απ’ όπου θα πάρουν την Παλαιά Εθνική Οδό για τον Πλαταμώνα. Για την επιστροφή τους μπορούν είτε να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή, είτε τον κλάδο του Κόμβου (που θα παραμείνει ανοικτός) και μετά τον αυτοκινητόδρομο.

Όσοι κινούνται από Λάρισα προς Πλαταμώνα μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν τον αυτοκινητόδρομο και να εξέλθουν από τον ημίκομβο Ραψάνης και να ακολουθήσουν την Παλαιά Εθνική Οδό προς Πλαταμώνα, είτε να χρησιμοποιήσουν την ΠΕΟ μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών. Για την επιστροφή τους μπορούν να ακολουθήσουν τις ίδιες διαδρομές.

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ εφιστά την προσοχή των οδηγών οι οποίοι θα κινούνται μέσω της Π.Ε.Ο. γιατί θα εκτελούνται συγχρόνως και εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου (επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού).

Αναλυτικές οδηγίες για τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας των τριών εκ των τεσσάρων κλάδων του Κόμβου του Πλαταμώνα, έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ