Μενού Κλείσιμο

Κλείνει για ώρες η Εθνική Οδός στο ύψος του Κορινού

Διακοπή κυκλοφορίας λόγω εργασιών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Κορινού, ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Οι ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα στις 7 το πρωί και θα ισχύουν για δύο μέρες

Σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα εφαρμοστούν για σήμερα και αύριο (7 και 8 Νοεμβρίου) προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης γέφυρας δυναμικής σήμανσης.

Συγκεκριμένα σήμερα 7-11-2017 και αύριο 8-11-2017 από τις 07.00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, θα εφαρμοστεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων από τον Ημι-κόμβο Κορινού (443ο χιλιόμετρο) μέχρι τον Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης (438ο χιλιόμετρο), στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Τα οχήματα που θα κινούνται προς Αθήνα θα εκτρέπονται στον Ημι-κόμβο Κορινού, θα κατευθύνονται προς Κατερίνη μέσω της Εθνικής Οδού Αλεξάνδρειας – Κατερίνης και μέσω του Βόρειου Ανισόπεδου Κόμβου Κατερίνης θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.
Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί παρακαλούνται:
-να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου,
-να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση,
-να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
-να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους,
-σε κάθε περίπτωση να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ