Μενού Κλείσιμο

«Κλειδί ασφάλειας» η… συνεργασία

Σε δήμαρχο Κατερίνης και αντιπεριφερειάρχη ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη στο Δημαρχείο και την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου στο διοικητήριο, επισκέφθηκε με την ευκαιρία ανάληψης των νέων του καθηκόντων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος, Μιλτιάδης Πουρσανίδης. Στην συνάντηση παρέστη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας. 

Στη διάρκεια της επίσκεψης, ο κος Χιονίδης ευχήθηκε στον κο Πουρσανίδη, καλή δύναμη στo νέο σημαντικό και υψηλό έργο, που καλείται να επιτελέσει. Παράλληλα, απευθυνόμενος στον Υποστράτηγο, ο Δήμαρχος σημείωσε: «Σας βεβαιώνω ότι στεκόμαστε στο πλευρό σας, με εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Επιτρέψτε μου, να επισημάνω με την ευκαιρία τη διαχρονικά αγαστή και με πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, συνεργασία μας, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας τόσο με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Γεώργιο Τζήμα, όσο και ευρύτερα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας. Η πολυετής διακεκριμένη πορεία σας στην ΕΛ.ΑΣ., το ήθος, η αποτελεσματικότητα και η επαγγελματική σας αφοσίωση, αποτελούν εχέγγυα ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου και αποδοτικού έργου και στη νέα σας αυτή αποστολή».

Από την πλευρά του ο κος Πουρσανίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, για την υποδοχή και όπως σημείωσε:[…] Στο διαρκή αγώνα που δίνει η  Ελληνική Αστυνομία είναι αναγκαίο και σημαντικό να πορευόμαστε με πνεύμα ομαδικότητας και αμοιβαίας συνεργασίας, με πρώτιστο στόχο τη βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, σε κάθε επίπεδο».

Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη 

Ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, είχε συνάντηση και με την Σοφία Μαυρίδου στο γραφείο της. Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας αρχικά τον συνεχάρη και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη καθώς και μια παραγωγική θητεία, που με τις ενέργειές του θα συμβάλει στην εδραίωση και διασφάλιση του  δημόσιου αγαθού της ασφάλειας.

Η κ. Μαυρίδου εξήρε το επικίνδυνο και απαιτητικό λειτούργημα, που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς με ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα, για τη θεμελίωση της έννομης τάξης και την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας και επεσήμανε ότι θα συνεχίσει την υποστήριξή της στην πραγμάτωση της αποστολής της αστυνομίας για τη διασφάλιση ενός περιβάλλοντος απόλυτης ασφάλειας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τη συνάντηση και διαβεβαίωσε, ότι θα συνεχίσει το δρόμο του καθήκοντος με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα για τη διατήρηση της ασφάλειας και της ευνομίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ