Μενού Κλείσιμο

«Κίνηση Δημιουργίας» με αναφορά στην κοινωνία των πολιτών

Υποψηφιότητα για το Δήμο Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε ο Δημήτρης Μυλωνέρος

 

Αποφασισμένος να διεκδικήσει το Δήμο Δίου-Ολύμπου, αλλά και αισιόδοξος για την τελική έκβαση της προσπάθειάς του, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μυλωνέρος, ανακοινώνοντας (και επισήμως) την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος.

Μάλιστα, στην εκδήλωση που διοργανώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ο κ. Μυλωνέρος παρουσίασε και το όνομα του Συνδυασμού του, ευελπιστώντας πως η «Κινηση Δημιουργίας» θα βρει ανταπόκριση στους δημότες του Δίου-Ολύμπου. Πάντως αν κρίνουμε από την συμμετοχή των πολιτών στην «πρώτη» του κ. Μυλωνέρου, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για εντυπωσιακή αρχή.

Κατά την ομιλία του ο υποψήφιος (πλέον) Δήμαρχος Δημήτρης Μυλωνέρος αναφέρθηκε εκτενώς στην υφιστάμενη αρνητική κατάσταση του Δήμου Δίου-Ολύμπου και σε συγκεκριμένα σημεία της σημερινής Διοίκησης. Ταυτόχρονα, περιέγραψε λεπτομερώς όλα τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που διαθέτει ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, παραθέτοντας προτάσεις προκειμένου να κεφαλαιοποιηθούν προς όφελος του τόπου, δηλώνοντας αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα.

Αναφερόμενος στον «χαρακτήρα» του συνδυασμού του, έκανε λόγο για τη συγκρότητηση ενός ανεξάρτητου, υπερκομματικού Δημοτικού Συνδυασμού, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να ζητήσει κομματικό χρίσμα από κανένα πολιτικό φορέα, «παρά μόνο από την κοινωνία των πολιτών».

Όπως δήλωσε, μετά το καλοκαίρι και λαμβάνοντας υπόψη τις όποιες ενδεχόμενες τροποποιήσεις του εκλογικού νόμου, θα ανακοινώσει και την πρώτη αντιπροσωπευτική ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού του.

Τέλος, ο κ. Μυλωνέρος ανακοίνωσε και επίσημα το όνομα του νέου συνδυασμού «ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», που, όπως είπε, υποδηλώνει και τον πυρήνα της αντίληψης του Συνδυασμού, που είναι η Δημιουργία σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, παρουσίασε και το λογότυπο του Συνδυασμού στο οποίο απεικονίζεται ένας ανθρώπινος Όλυμπος, «συμβολίζοντας την οραματική διάσταση αυτού του εγχειρήματος».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ