Μενού Κλείσιμο

ΚΙΝΑΛ Πιερίας – Αποχώρηση μέλους με «αιχμές» από τη Νομαρχιακή

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ Πιερίας, γνωστοποίησε σήμερα το μέλος της Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στην Πιερία Αθανάσιος Μαυροειδής.

Στην επιστολή του ο κ. Μαυροειδής επικαλείται «προσωπικούς λόγους» οι οποίοι τον αποτρέπουν από την καθημερινή ενασχόλησή του με τα του Κινήματος. Ο κ. Μαυροειδής, δεν παραλείπει να σχολιάσει και τις πρόσφατες ανακοινώσεις του ΚΙΝΑΛ Πιερίας, σημειώνοντας πως αυτές έγιναν χωρίς την συμμετοχή του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η δική του θέση είναι διαφορετική από αυτήν της Ν.Ε. Πιερίας σχετικά με τη συνδιοίκηση του Δήμου Κατερίνης.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο κ. Μαυροειδής αναφέρει:

«Αγαπητά́ μέλη, κύριε γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝ.ΑΛ. Πιερίας,

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω για την παραίτησή μου από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς προσωπικοί λόγοι με αποτρέπουν από την καθημερινή ενασχόληση μου με αυτην. Καταλύτης της απόφασης μου είναι η ούτως ή άλλως απουσία μου από τις διαδικασίες της επιτροπής, τους τελευταίους πέντε μήνες, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της περιόδου που διανύουμε. Συν τοις άλλοις, επειδή προσφάτως γίναμε μάρτυρες αποφάσεων της επιτροπής και δημοσιεύσεων αυτών, χωρίς την συμμετοχή μου στα συλλογικά όργανα της νομαρχιακής θα παρακαλούσα η παραίτηση μου να γίνει δεκτή.

Θέλω να ευχαριστήσω εσάς και όλους όσους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Με εκτίμηση

Μαυροειδής Αθανάσιος»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ