Μενού Κλείσιμο

«Κέρδισε» εκθέτες, επισκέπτες και εντυπώσεις

Εμποροπανήγυρη Δήμου Κατερίνης

Με τους καλύτερους οιωνούς για το μέλλον, με θεαματική αύξηση της επισκεψιμότητας και διατηρώντας το λαϊκό, αυθεντικό προφίλ του θεσμού, έκλεισε της πύλες της, το Σάββατο  09 Σεπτεμβρίου, η 33η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης.

Όπως επισημαίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κατερίνης Νίκος Παπαζιώγας: «Ο απολογισμός είναι ιδιαίτερα θετικός, αφού η προσέλευση επισκεπτών ήταν εξαιρετικά μεγάλη, με τους εκθέτες να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την ευκαιρία που είχαν να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο πολυπληθές κοινό. Επιπλέον, οι παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, το Λούνα παρκ για τους μικρούς φίλους, οι παραδοσιακές ταβέρνες και τα ζαχαροπλαστεία προσέλκυσαν άτομα όλων των ηλικιών και αποτύπωσαν το λαϊκό,  παραδοσιακό χρώμα στην Εμποροπανήγυρη».

Όπως τονίζει από την πλευρά του, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Γιώργος Γαβρίδης: «Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους χιλιάδες επισκέπτες, τους εκθέτες, την επιτροπή λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης, το Δημοτικό Συμβούλιο που με ομόφωνες αποφάσεις στήριξε έμπρακτα το θεσμό και προς κάθε άμεσο και έμμεσο συνεργάτη. Επίσης, το σύνολο των συντελεστών, των υπηρεσιακών παραγόντων, των εθελοντών, όλων όσοι έδωσαν ζωή στο εγχείρημα αναβάθμισης της Εμποροπανήγυρης και συνέδραμαν στη φετινή επιτυχημένη διοργάνωση».

Με στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη και προβολή των τοπικών και όχι μόνο προϊόντων και επιχειρήσεων, σε αυτό το ριζωμένο στην συνείδηση κατοίκων και επισκεπτών θεσμό, ο Δήμος Κατερίνης ανανεώνει το ραντεβού για το 2018, στην 34η Εμποροπανήγυρη, της οποίας ο σχεδιασμός θα ξεκινήσει σύντομα και με πολλές νέες ιδέες.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ