Μενού Κλείσιμο

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κατερίνης

Δίκτυο συνεργασίας για την εξυπηρέτηση του προσφυγικού πληθυσμού

Με στόχο τη γνωριμία των εμπλεκόμενων – με την εξυπηρέτηση του προσφυγικού πληθυσμού φορέων –  ο Δήμος Κατερίνης και το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών πραγματοποίησαν μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση σήμερα το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, τους εκπροσώπους των φορέων καλωσόρισε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παρθένα Μακρίδου Παρτσαλίδου η οποία στο περιθώριο της σύσκεψης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σκοπός της σημερινής συνάντησης είναι, με «όχημα» το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών να δημιουργηθεί ένα δίκτυο  συνεργασίας ανάμεσα στους φορείς που εμπλέκονται σχετικά με τον προσφυγικό πληθυσμό, με επίκεντρο την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων, καθώς και τη διευκόλυνση της λειτουργίας του κάθε φορέα ξεχωριστά. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί από όλους μαζί μέσω του καλύτερου δυνατού συντονισμού επάνω στα κοινά αυτά ζητήματα.

Ειδικά σε ό, τι αφορά το Κέντρο, ο στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους γύρω μας και να παρακινήσουμε όλες τις γυναίκες που διστάζουν, να πάρουν την πρωτοβουλία και να απευθυνθούν σε αυτό. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι: Δεν είσαι μόνη, δεν είσαι η μόνη».

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης η δημοτική σύμβουλος Γνωσούλα Χαιλατζίδου, ο υπεύθυνος ομάδας έργου Εμμανουήλ Κοσμαδάκης, η Ασημίνα Στρίμπα – Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου, καθώς και οι εκπρόσωποι των εξής φορέων: Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων Δήμου Κατερίνης, ΚΕΠ, ΔΟΜ (Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής), Solidarity Now, Περιχώρησης, Κέντρο Ψυχικής Υγείας, Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, Αστυνομία, ΟΑΕΔ, Διεύθυνση Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, Κέντρο Κοινότητας Ρομά, ΣΚΓ.

Το επιστημονικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου είναι στη διάθεση του κοινού για κάθε πρόσθετη λεπτομέρεια, ερώτηση ή διευκρίνηση.

Τηλ. Επικοινωνίας : 23510 36678 e-mail :womenaid@katerini.gr Οδός : Αυγουστίνου 21 (εργατικές κατοικίες), Κατερίνη.

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ