Μενού Κλείσιμο

Με την απόλυτη έγκριση του ΑΣΕΠ

Το ΚΕΕΛΠΝΟ για την προκήρυξη 1575 θέσεων ιατρονοσηλευτικού προσωπικού


Οι προσλήψεις προσωπικού (από το πρόγραμμα PHILOS), γίνονται με την απόλυτη έγκριση του ΑΣΕΠ, διευκρινίζει με ανακοίνωσή του το ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ ανακοινώνει και παράταση της υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους. Να σημειωθεί, ότι από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, προβλέπεται η στελέχωση δέκα θέσεων (διαφόρων ειδικοτήτων) και για το Νοσοκομείο Κατερίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Με αφορμή δημοσιεύματα για τις προσλήψεις προσωπικού στο πρόγραμμα PHILOS, το ΚΕΕΛΠΝΟ διευκρινίζει ότι η νέα προκήρυξη που αφορά στην πρόσληψη 1.575 θέσεων ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών περίθαλψης προσφύγων και μεταναστών αλλά και του γενικού πληθυσμού, γίνεται με την απόλυτη έγκριση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), το οποίο έχει καθορίσει τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων και τον τρόπο μοριοδότησής τους.

Το νέο αυτό πρόγραμμα κάλυψης των υγειονομικών αναγκών των προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας διαδέχεται μια σειρά προγραμμάτων που έχουν υλοποιηθεί από το 2015 και έχουν χρηματοδοτηθεί με απόλυτη διαφάνεια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το νέο PHILOS, διάρκειας 18 μηνών, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην προάσπιση της υγείας των ευάλωτων αυτών πληθυσμών με παράλληλη ενίσχυση του γενικού πληθυσμού. Επιπλέον κίνητρα, οικονομικά και προϋπηρεσίας, θα δοθούν σε γιατρούς και οδοντιάτρους.

Παράλληλα δίδεται παράταση υποβολής αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15:00»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ