Μενού Κλείσιμο

Καθημερινοί και εκτεταμένοι καθαρισμοί και παρεμβάσεις από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας

Επιδίωξη η συνεχής συνεργασία με τους δημότες

 

Υλοποιούνται καθημερινά από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, οι δράσεις και ο προγραμματισμός των υπηρεσιών που αφορούν γενικευμένες εξορμήσεις καθαρισμών, πλύσιμο δρόμων, κάδων, πλατειών και δημόσιων-κοινόχρηστων χώρων, σε όλο το εύρος του Δήμου.

 

Παράλληλα, την απρόσκοπτη ροή των υδάτων διασφαλίζει ο έγκαιρος εν όψει της χειμερινής περιόδου καθαρισμός των φρεατίων ομβρίων, ο οποίος είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον καθαρισμό όλων των σχαρών ομβρίων υδάτων στην επικράτεια του Δήμου.

Την τρέχουσα περίοδο, οι παρεμβάσεις σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινότητα Κατερίνης και κατόπιν συνεννόησης με την πρόεδρο Άννα Βαβατσιούλα – Μυστακίδη επικεντρώθηκαν στον καθαρισμό των φρεατίων ομβρίων, καθώς και στο πλύσιμο του κεντρικού πεζόδρομου της Κατερίνης.

Όπως τονίζει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης: «Η εξασφάλιση ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος είναι στοιχείο που επιδίωξή μας είναι να χαρακτηρίζει την καθημερινότητα και δραστηριότητα των υπηρεσιών μας. Προς αυτή την κατεύθυνση συμβάλλει το έμπρακτο ενδιαφέρον της νέας διοίκησης του Δήμου Κατερίνης και του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου για τον αστικό χώρο. Θέλουμε σε αυτή την προσπάθεια την συνεχή συνεργασία και των πολιτών, την κοινωνική τους συνευθύνη, δηλαδή να συμβάλλουν αποφασιστικά και επίμονα σε αυτές μας τις δράσεις και πρωτοβουλίες».

Υπενθυμίζεται ότι οι Υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας του Δήμου, βρίσκονται καθημερινά στην διάθεση του δημότη για την εξυπηρέτησή του. Ειδικότερα, οι Δημότες μπορούν για οποιαδήποτε πληροφορία, ενημέρωση και εξυπηρέτησή τους, να απευθύνονται στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στα τηλέφωνα: 11123, 2351033765.

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ