Μενού Κλείσιμο

 Καθαρίζουμε το Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας!

Ανοιχτή πρόσκληση από τον Θανάση Λιακόπουλο

Πριν από 5 μήνες παρουσιάσαμε το προβλημα της πλήρους εγκατάλειψης του Πλατανόδασους της Νεοκαισάρειας από την απερχόμενη δημοτική αρχή. Καταγράψαμε τα προβλήματα και δεσμευτήκαμε για να το ανοίξουμε φέτος, μετά τη νίκη μας στις εκλογές. Μία από τις δεσμεύσεις μας ήταν ότι θα φροντίσουμε να καθαρίσουμε τον χώρο, έτσι ώστε να αρχίσει κάποιος να προστατεύει αυτή τη δημοτική περιουσία.

Σήμερα η ώρα αυτή έφτασε! Την Κυριακή 24 Μαρτίου θα πάμε στο Πλατανόδασος για να το καθαρίσουμε και να αρχίσουμε έτσι να το φροντίζουμε, για να μπορέσει σύντομα να γίνει και πάλι αυτό που ήταν, ένας πόλος έλξης για τους δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου μας.

Σε περιμένουμε την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 11.30 στο Πλατανόδασος, θα φροντίσουμε να έχουμε γάντια και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να μπορέσουν όλοι οι εθελοντές να βοηθήσουν ουσιαστικά!

Όχι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εμείς θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε προβλήματα και να παρεμβαίνουμε έμπρακτα στηριζόμενοι στον Εθελοντισμό και την αγάπη των δημοτών για τον τόπο τους. Γιατί Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!

Γράψε στο ημερολόγιό σου! Κυριακή, 24 Μαρτίου, 11.30. Καθαρίζουμε το Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας!

 Δημοτικός Συνδυασμός

«Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ