Μενού Κλείσιμο

Καθαρίζουμε τις ακτές μας

Το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης και το Let’s do it Greece σε μία συλλογική δράση για το περιβάλλον

Ανάμεσα σε 15 ομάδες πανελλαδικά, το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης θα συμμετέχει στο νέο project του Lets do it Greece.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, πραγματοποιείται σε ορίζοντα ενός έτους και περιλαμβάνει τέσσερις καθαρισμούς μιας παραλίας και καταγραφή του αριθμού και του είδους των σκουπιδιών, προκειμένου τα στοιχεία που θα συλλεχθούν να χρησιμοποιηθούν σε έρευνες του HCMR και διαφόρων πανεπιστημίων.

Αυτό το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Δικτύου θα συντονιστεί για να συνεισφέρει μέσω αυτής της εθελοντικής δράσης στον καθαρισμό των παραλιών του Νομού μας, στα πλαίσια της πρώτης δράσης της νέας σεζόν για το Let’s do it Greece. Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η οικολογική συνείδηση των πολιτών, η ομάδα της Κατερίνης που έχει βάλει στόχο να ενεργοποιήσει την κοινωνική και συλλογική ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων του τόπου, θα αποτελέσει ένα ακόμη κομμάτι σε αυτή την προσπάθεια της μεγαλύτερης οικολογικής δράσης στην Ελλάδα.

Μετά και από την επιτυχημένη προηγούμενη οικολογική δράση στο Πλατανόδασος του Δήμου Κατερίνης, όπου και μέλη του Δικτύου έδωσαν το παρόν, «στις 15 Σεπτεμβρίου, μέσα από ένα συλλογικό έργο, ευελπιστούμε να αναδείξουμε την ανάγκη που υπάρχει για να αγαπήσουμε το περιβάλλον. Η Κατερίνη χρειάζεται όσο τίποτα την ενεργοποίηση των νέων ανθρώπων της. Και το Δίκτυο την κάνει πράξη. Αυτό το Σάββατο θα είμαστε όλοι εκεί», καταλήγει το σχετικό κάλεσμα

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ