Μενού Κλείσιμο

Καθαρισμός τάφρων σε Καρίτσα και Κονταριώτισσα – Σοφία Μαυρίδου: Πρώτο μέλημα η ασφάλεια των πολιτών

«Συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς, οι εργασίες καθαρισμού ρεμάτων και τάφρων, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας», όπως αναφέρει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα. Οι παρεμβάσεις, όπως σημειώνει, εντάσσονται, στο πλαίσιο των σωστικών παρεμβάσεων, για την αντιπλημμυρική  προστασία της περιοχής.

« Πρώτο μας μέλημα η ασφάλεια των πολιτών και η αντιπλημμυρική προστασία ιδιοκτησιών και καλλιεργειών. Καθημερινά εξελίσσεται το έργο μας σε όλη την Πιερία, δίνουμε λύσεις και προλαμβάνουμε τις αρνητικές συνέπειες των ακραίων καιρικών φαινομένων με τις στοχευμένες παρεμβάσεις καθαρισμού ρεμάτων και τάφρων», αναφέρει η κ. Μαυρίδου, η οποία πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο των παρεμβάσεων, για την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων, σε ρέμα και τάφρο στο Δήμο Δίου-Ολύμπου. Οι παρεμβάσεις έγιναν, όπως αναφέρει η Π.Ε. Πιερίας με τη συνέργεια και της Δημοτικής Αρχής.

Ήδη ολοκληρώθηκε το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας, με τον καθαρισμό ρέματος στην περιοχή Αγίου Αθανασίου της Τοπικής Κοινότητας  Κονταριώτισσας, ενώ εξελίσσεται με ικανοποιητικό ρυθμό ο καθαρισμός αποστραγγιστικής τάφρου στην αγροτική περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Καρίτσας, προλαμβάνοντας τις συνέπειες ακραίων καιρικών φαινομένων.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ