Μενού Κλείσιμο

Κατερίνη | Σε σταθερή κατάσταση ο 37χρονος διασωληνωμένος – Ενθαρρυντικα νέα για τη μητέρα και τον αδερφό του

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγεία του 37χρονου στην Κατερίνη, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της πόλης. Αξίζει να σημειωθεί πως παραμένει ο μοναδικός -μέχρι στιγμής- πλήρως εμβολιασμένος, του οποίου η κατάσταση επιδεινώθηκε γρήγορα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η διασωλήνωση.

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ο νεαρός άνδρας δίνει αγώνα ζωής, για να νικήσει τον Covid-19.

Αρχικά νοσηλεύτηκε σε απλή κλινική, ωστόσο μετά την πρώτη εβδομάδα, η κατάστασή του χειροτέρεψε και κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mynews.gr, οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς η κατάσταση του παρουσιάζει αργή αλλά σταθερή βελτίωση. Οπως αναφέρουν χαρακτηριστικά βλέπουν «φως στην άκρη του τούνελ», ευελπιστώντας ότι θα επιστρέψει στην οικογένειά του, καθώς είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδάκι.

«Έφυγε» ο πατέρας του, διασωληνωμένη η μητέρα του σε σταθερή -πλέον- κατάσταση, ο αδερφός του γύρισε σπίτι!

Ο κορωνοϊός δεν «πρόσβαλε» μόνο τον 37χρονο από την Κατερίνη. Η οικογένειά του πλήρωσε ακριβά το τίμημα της νόσου, καθώς στην ίδια χρονική περίοδο προσβλήθηκαν τόσο ο πατέρας του, ο οποίος μετά από σύντομη μάχη, «έφυγε» νικημένος από τις επιπλοκές του Covid-19, ενώ η μητέρα του νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, παραμένοντας στη ΜΕΘ και δίνει με τη σειρά της μεγάλη μάχη, αλλά σε σταθερή κατάσταση, για να κρατηθεί στη ζωή.

Εκτός των γονέων του 37χρονου που κατέληξε σε άσχημη τροπή, ο κορωνοϊός «χτύπησε» τον αδερφό του και τη γυναίκα του και τις τελευταίες ημέρες ο αδερφός του νοσηλευόταν σε απλή κλινική Covid, ο οποίος πλέον είναι καλά και βρίσκεται στο σπίτι, παίρνοντας αγωγή.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο 37χρονος ήταν ο μοναδικός εμβολιασμένος στην οικογένεια κι όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, «αν δεν είχε κάνει το εμβόλιο, τα πράγματα μπορεί να είχαν πάρει χειρότερη τροπή».

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Κατερίνης κάνουν το αδύνατο-δυνατό, παρόλες τις δυσκολίες και την έλλειψη προσωπικού στο συγκεκριμένο κομμάτι, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στην υπόθεση.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ