Μενού Κλείσιμο

Κατερίνη – «Υιοθέτησαν» το πάρκο της γειτονιάς τους – Πώς επιβράβευσε την πρωτοβουλία ο δήμαρχος

Την εθελοντική εργασία και προσφορά συνδημοτών επιβράβευσε ο Δήμαρχος Κατερίνης παραδίδοντας χορτοκοπτικό μηχάνημα στους κατοίκους της περιοχής, που αποφάσισαν να «υιοθετήσουν» το πάρκο της γειτονιάς τους και να το φροντίζουν.

Πρόκειται για δημότες που «υιοθέτησαν» και καθημερινά φροντίζουν την πλατεία που δημιουργήθηκε στο παλαιό αμαξοστάσιο (περιοχή Α’ ΔΑΚ). Οι εθελοντές της γειτονιάς φροντίζουν το χώρο μαζεύοντας σκουπίδια, προμηθεύουν με πλαστικά σακουλάκια κατόχους σκυλιών και προσπαθούν να διατηρούν καθαρό τον περιβάλλοντα χώρο.

Ο κ. Κουκοδήμος επισκέφθηκε το χώρο συνομίλησε με τους εθελοντές που του ζήτησαν εξοπλισμό προκειμένου να φροντίζουν την πλατεία και τη γειτονιά τους.

Πριν λίγες μέρες ο Δήμαρχος επισκέφθηκε εκ νέου την πλατεία και προσέφερε ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα το οποίο αγοράστηκε από τον ίδιο, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για τη διάθεση προσφοράς των δημοτών. Ευχήθηκε να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για κάθε γειτονιά της Κατερίνης και συνεχάρη τους κατοίκους για την πρωτοβουλία.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ