Μενού Κλείσιμο

Κατερίνη – Ολοκληρώνεται η (δεύτερη) διανομή προστατευτικών μασκών στα σχολεία

Ολοκληρώνεται εντός των ημερών από τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, η διανομή της δεύτερης παρτίδας μασκών πολλαπλής χρήσης, που προορίζονται για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Καθημερινά, διευθυντές των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης προσέρχονται στις εγκαταστάσεις των Σχολικών Επιτροπών στην Αστική Σχολή, για την παραλαβή των συσκευασιών. Στη συνέχεια, σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό θα δοθούν από δυο επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες ατομικής προστασίας.

Την όλη διαδικασία συντονίζουν οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης, Ιωάννης Νταντάμης και Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τους διευθυντές των σχολείων για καλή χρονιά με υγεία και κάθε χαρά, ενώ όπως διαβεβαίωσαν: «Όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου με εντολή του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου εντείνει τις προσπάθειές του και ολοκληρώνει όλες τις απαιτούμενες παρεμβάσεις ενόψει της επανέναρξης λειτουργίας των σχολείων. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε και η απολύμανση – απεντόμωση των σχολικών εγκαταστάσεων».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φάση διανομής μασκών στα σχολεία έγινε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ