Μενού Κλείσιμο

Κατερίνη | Ένας πρωταθλητής στο Δημαρχείο – Τι είπαν Ζαγοράκης και Κουκοδήμος

«Αυτό που στο τέλος μένει είναι οι δυνατές φιλίες», αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Κατερίνης, με αφορμή την επίσκεψη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο δημαρχείο

Επίσκεψη στο δημαρχείο Κατερίνης πραγματοποίησε σήμερα ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, που κατέκτησε το Euro 2004, συναντήθηκε με το δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και συζήτησαν προτάσεις του Δήμου Κατερίνης για την ανάπτυξη του αθλητισμού στο Δήμο μας, καθώς και τις δυνατότητες που παρέχονται για την υλοποίησή τους, από Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Ο Κώστας Κουκοδήμος, με ένα θερμό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στη συνάντηση. Ο δήμαρχος, ευχαρίστησε τον κ. Ζαγοράκη για την επίσκεψη, σημειώνοντας με νόημα πως «όταν σε όλη σου τη ζωή κάνεις πρωταθλητισμό, δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο».

Αναλυτικά ο κ. Κουκοδήμος αναφέρει στην ανάρτησή του: «Ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός δεν είναι μόνο διακρίσεις και μετάλλια! Αυτό που στο τέλος μένει, είναι οι δυνατές φιλίες! Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παλεύει για τη χώρα του από άλλο πόστο και ο Δήμος Κατερίνης έχει έναν αληθινό φίλο που ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας!

Όταν σε όλη σου τη ζωή κάνεις πρωταθλητισμό, δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο!

Σε ευχαριστώ Θοδωρή!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ