Στο πλαίσιο συνέχισης δράσεων του Δήμου Κατερίνης με σκοπό τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού σε δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους, σε δημόσιες υπηρεσίες κ.α., καθώς και την προστασία της δημόσιας υγείας, πραγματοποιήθηκαν σειρά απολυμάνσεων σε κτίρια δημόσιων υπηρεσιών.
Ο Δήμος Κατερίνης προχώρησε σε απολυμάνσεις στην Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) στο κτίριο του ΙΚΑ Κατερίνης, στη Διεύθυνση Δασών Πιερίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης, καθώς επίσης και στο Αμαξοστάσιο του Δήμου.
Μετά από εντολές και οδηγίες του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου, καθημερινά, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Κυριακίδης, συντονίζει τις διαδικασίες απολυμάνσεων σε δημόσιους χώρους και Υπηρεσίες όχι μόνο του Δήμου αλλά και ευρύτερα σε Υπηρεσίες του Δημόσιου Τομέα. Αυτού του είδους οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλο το διάστημα της υγειονομικής κρίσης, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, επισήμανε: «Αντιμετωπίζουμε την κατάσταση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και συνεχίζουμε τις δράσεις αποτροπής διάδοσης του ιού. Στο πλαίσιο αυτό, προβαίνουμε σε απολυμάνσεις δημοσίων χώρων και υπηρεσιών, όπως κάναμε και το προηγούμενο διάστημα, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί η υγειονομική κρίση. Το ίδιο όμως συνιστούμε και στους πολίτες. Να μην ξεχνούν την προσωπική τους υγιεινή τηρώντας τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί».
Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Γιώργος Κυριακίδης, με δηλώσεις του τονίζει: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να αποτρέψουμε τη διασπορά του κορωνοϊού και θα τη συνεχίζουμε όσο υπάρχουν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία. Εμείς εδώ στον Δ.Κατερίνης θέλουμε να νιώθουν οι συμπολίτες μας περισσότερη ασφάλεια σε όσο το δυνατόν περισσότερους δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους».
Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ
Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.