Μενού Κλείσιμο

Κατερίνη – Αποκατάσταση φθορών με οδηγό την… Νovoville

Μία εκτεταμένη επιχείρηση αποκατάστασης βλαβών, φθορών σε υποδομές, όπως π.χ. πεζοδρόμια, ράμπες ΑμΕΑ, τόσο στον αστικό ιστό, όσο και στο σύνολο των τοπικών – δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης είναι σε εξέλιξη, από τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Οι εργασίες επικεντρώνονται σε αιτήματα δημοτών μέσω της πλατφόρμας Novoville, τα οποία – στο μέτρο του δυνατού – οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης αντιμετωπίζουν και ικανοποιούν γρήγορα και αποτελεσματικά.

«Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των δημοτών μας για την καθημερινότητα,  κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας ότι θα καταστήσουμε το δήμο Κατερίνης φιλικό προς το δημότη, ένα δήμο ο οποίος ακούει, ελέγχει και εξυπηρετεί άμεσα, όλα τα εκκρεμή ζητήματα, σε κάθε γειτονιά» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Υπενθυμίζεται, ότι, τα συχνότερα αιτήματα που καταγράφονται στην πλατφόρμα novoville αφορούν στο Δημοτικό φωτισμό, σε πεζοδρόμια ή δρόμους, τα οποία έχουν υποστεί φθορές, ενώ ακολουθούν οι υπηρεσίες πρασίνου και καθαριότητας.

Για να κατεβάσετε στο κινητό σας την εφαρμογή novoville εύκολα, άμεσα, 24 ώρες το 24ωρο επιλέξτε:

Για Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.novoville

Για iPhone: https://itunes.apple.com/gr/app/novoville/id836634305?l=el&mt=8

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ