Μενού Κλείσιμο

Κατασχέθηκαν χιλιάδες είδη παραεμπορίου

Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι στην Πιερία

Ακόμη 18 άτομα συνελήφθησαν τις προηγούμενες μέρες και κατασχέθηκαν πάνω από 3.000 είδη παραεμπορίου σε παραλιακές περιοχές της Πιερίας

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Πιερίας, για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου.

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, συνελήφθησαν σε παραλιακές περιοχές της Πιερίας, 16 υπήκοοι Μπαγκλαντές, ένας υπήκοος Σενεγάλης και ένας υπήκοος Αλβανίας, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
Εντοπίσθηκαν στην κατοχή τους, συνολικά 3.300 είδη παρεμπορίου, τα οποία αφορούν σε είδη ένδυσης, υπόδησης, βραχιόλια, καπέλα, πορτοφόλια, παιδικά παιχνίδια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, ζώνες, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.
Επιπλέον, σε βάρος των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ