Μενού Κλείσιμο

Καταγγελία του υπ. Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου για την κατάσταση στη ΔΕΑΔΟ ΑΕ

 Η «ατμομηχανή» έμεινε από… ρεύμα!

Χωρίς ρεύμα (λόγω οφειλής) από τις 8 Μαρτίου είναι η ΔΕΑΔΟ (πρώην ΔΕΑΛ), ενώ έχει να πληρώσει τους εργαζομένους της από τον Δεκέμβριο, όπως καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος.

Ο κ. Γερολιόλιος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται στην κακή κατάσταση που βρίσκεται «η άλλοτε ατμομηχανή» του Δήμου και καλεί τους διοικούντες να αναλογιστούν τις ευθύνες τους «τουλάχιστον απέναντι στους εργαζομένους»

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γερολιόλιου έχει ως εξής: «Η άλλοτε “ατμομηχανή” του Δήμου Δίου-Ολύμπου, η κινητήριος δύναμη με την επωνυμία Δ.Ε.Α.Δ.Ο. Α.Ε., μια δημοτική επιχείρηση που θα μπορούσε να συμβάλει καθοριστικά στην οικονομική ανάπτυξη όλου του Δήμου, σήμερα δυστυχώς παραπαίει και κλονίζεται συθέμελα από τα σωρευμένα προβλήματα.

Ίσως να μην είναι της παρούσης να αποδοθούν οι – τεράστιες – ευθύνες που αναλογούν στη δημοτική αρχή, είναι όμως, βέβαιο, ότι το καθεστώς διάλυσης υπό το οποίο τελεί, προκαλεί εύλογα ερωτήματα.

Είναι μόνο ανικανότητα της διοίκησης ή και σκοπιμότητα;

Ενδεικτικό της προκλητικής αδράνειας της διοίκησης είναι το γεγονός πως από τις 8 Μαρτίου 2019 έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση της επιχείρησης, ενώ οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, από το Δεκέμβριο του 2018. Το τελευταίο δε, διάστημα, η διοίκηση προσανατολίζεται σε εκποίηση μηχανημάτων της επιχείρησης.

Αν η τύχη της δημοτικής επιχείρησης δεν ενδιαφέρει τους διοικούντες, ας αναλογιστούν, τουλάχιστον, την ευθύνη τους απέναντι στους εργαζομένους.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ