Μενού Κλείσιμο

Κανονικός εμπαιγμός!

Ενάντια στον νέο ΕΚΠΥ ο Σύλλογος Διαβητικών Πιερίας

Με τον Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας, το πολύτιμο αγαθό της υγείας μπορούν να τον απολαμβάνουν μόνο όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα, υποστηρίζει ο Σύλλογος Διαβητικών Πιερίας, που ετοιμάζεται ήδη να συμμετάσχει στην διαμαρτυρία της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ στο Υπουργείο Υγείας

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Διαβητικών Πιερίας στηρίζει την κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), καθώς, όπως υποστηρίζει, «ο νέος Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας που ψηφίστηκε χωρίς καμία αναστολή, αποτελεί εμπαιγμό των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Αποτελεί δε εμπαιγμό, διότι, με βάση αυτόν τον Κανονισμό, το πολύτιμο αγαθό τής υγείας μπορούν να το απολαμβάνουν μόνο οι έχοντες την οικονομική δυνατότητα. Οι υπόλοιποι; Στον Καιάδα!»

Ήρθε η ώρα να δείξουμε το «ανάστημά» μας και τη δύναμή μας, αναφέρει σε άλλο σημείο της διαμαρτυρίας του.

Να σημειωθεί πως ο Σύλλογος Διαβητικών Πιερίας ως μέλος τής Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη καλεί εκείνους τούς συμπολίτες μας που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη, το οικογενειακό και κοινωνικό τους περιβάλλον, να πλαισιώσουν την πορεία διαμαρτυρίας και τη συγκέντρωση που οργανώνει η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ έξω από το Υπουργείο Υγείας, την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018.

Η συνάντησή τους δίνεται στις 12.30 το μεσημέρι (27/06) στην είσοδο του Πεδίου τού Άρεως, από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, απ’ όπου στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το Υπουργείο Υγείας.

Για πληροφορίες συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο της Προέδρου τού Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας, κ. Σωτηρίας Ουσταμπασίδου: 697 480 90 60 έως την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018.

«Ας δείξουμε σε όλους τούς αρμόδιους πολιτικούς φορείς πόσο «μετρήσιμοι» είμαστε, ως πολίτες αυτής τής χώρας!», καταλήγουν στη διαμαρτυρία τους

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ