Μενού Κλείσιμο

Κανένας μόνος του!

«Πιστή» στο ετήσιο ραντεβού της η ΟΝΝΕΔ Πιερίας

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους, οι ΟΝΝΕΔίτες της Πιερίας, έκλεισαν ακόμη μια δραστήρια χρονιά, χαρίζοντας, «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα».

Λίγες μέρες πριν αποχαιρετίσει το 2017 στο καθιερωμένο σημείο στην Πλατεία Ελευθερίας κορυφώθηκε η δράση της «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» για 8η συνεχή χρονιά με τη συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και σχολικών ειδών και την παράδοσή τους στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Κοινωνικού Παντοπωλείου «Τροφοδότης», των Ημερησίων Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος» και της Τράπεζας δωρεάν διανομής Ρούχων και Υποδημάτων «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων».
Πάνω από 240 συσκευασίες τροφίμων, 90 σχολικά είδη και τσάντες και 25 τεμάχια ενδυμάτων παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος παρουσία του πατρός Σταύρου Κοσέογλου και του πατρός Γεώργιου Κιτσούλη, για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών δομών της.
Η χριστουγεννιάτικη δράση-θεσμός της ΟΝΝΕΔ Πιερίας στέφεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία! Το σημαντικότερο πέρα από την ουσιαστική ενίσχυση είναι η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, η προώθηση της συνεργασίας με τις φιλανθρωπικές δομές και δράσεις του τόπου μας!
Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας, κάλεσε για μια ακόμη φορά τους συμπολίτες μας να ενδιαφερθούν για τις δράσεις της Ιεράς Μητρόπολής ενισχύοντας όλοι με διάφορους τρόπους υποστήριξης το σημαντικό έργο της Φιλανθρωπικής Διακονίας της.
Παράλληλα, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της, τη ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας, καθώς και το Δήμο Κατερίνης και όσους πολίτες στήριξαν και φέτος τα «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα» στην προετοιμασία και τη συγκέντρωση των υλικών.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ