Μενού Κλείσιμο

Καλή επιτυχία!

Πρεμιέρα σήμερα για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

«Η σκέψη όλων μας είναι στραμμένη σ’ εσάς, που δίνετε το δικό σας αγώνα για την επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις ως κατάληξη μιας προσπάθειας. Συμπαραστεκόμαστε στην κούραση και την αγωνία σας, ξέρουμε ότι έχετε ταυτίσει αυτήν την προσπάθεια με την ίδια τη ζωή και το μέλλον σας», αναφέρει σε μήνυμά της προς τους μαθητές που από σήμερα ρίχνονται στη «μάχη» των Πανελληνίων Εξετάσεων, η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης.

Όπως σημειώνει «η ζωή όμως, είναι ένας διαρκής αγώνας που απαιτεί θέληση και συνεχή προσπάθεια και ευκαιρίες για να είναι ισορροπημένη και ευτυχισμένη δεν αρχίζουν και τελειώνουν μόνο με την επιτυχία σας στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, αισιοδοξία, ψυχραιμία, διαύγεια πνεύματος, καθαρή σκέψη και ηρεμία. Οι ευχές μας και οι σκέψεις μας θα σας συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων» καταλήγει στο μήνυμά της η ΕΛΜΕ

«Με την ευκαιρία έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων, σας εύχομαι από καρδιάς υγεία,  δύναμη,  αυτοπεποίθηση και καλή επιτυχία.

Οι εξετάσεις αυτές αποτελούν σημαντική στιγμή στη μαθητική σας ζωή, αλλά δεν αποτελούν την καθοριστική ούτε και την τελευταία σας ευκαιρία. Στην πορεία της ζωής σας θα υπάρξουν και άλλοι δρόμοι, ίσως και καλύτεροι, που μπορείτε να ακολουθήσετε επιτυχώς.

Πιστέψτε στον εαυτό σας και με «όπλα» τις γνώσεις σας αλλά και με ψυχραιμία, ελπίδα και θετική σκέψη αγωνιστείτε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Καλή δύναμη εύχομαι, επίσης, στους γονείς σας που μοιράζονται τα άγχη και τις αγωνίες σας, βρίσκονται πάντα δίπλα σας και προσπαθούν με αγάπη να σας συμπαρασταθούν και να σας εμψυχώσουν αλλά και στους εκπαιδευτικούς που με συνέπεια και υπευθυνότητα  θα συμβάλουν για την  επιτυχή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων.

Καλή επιτυχία σε όλους και να θυμάστε πως η προσπάθεια πάντα ανταμείβεται. Εύχομαι οι κόποι σας να ανταμειφθούν και από τη νέα χρονιά να περιηγηθείτε σε ένα καινούργιο κόσμο γνώσης και εμπειριών» αναφέρει η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου.

Στο δικό του μήνυμα, ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης αναφέρει:  Στην τελική ευθεία του μαραθωνίου, για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα – Ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα εύχομαι ολόψυχα να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Σε ένα σύγχρονο και εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον η επένδυση στη γνώση και η  χάραξη μίας δημιουργικής –  μαχητικής αναζήτησης μπορεί να οδηγήσει σε ένα ελπιδοφόρο αύριο, μέσω της κατάκτησης νέων κορυφών και υψηλών οραμάτων.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα επιτύχετε, να θυμάστε ότι οι Πανελλήνιες Εξετάσεις παρότι αποτελούν σημαντικό σταθμό στην πορεία σας, δεν συνιστούν μονόδρομο, καθώς η επιτυχία απαιτεί διαρκείς αγώνες με προσήλωση για το καλύτερο.

Στο δύσκολο και απαιτητικό δρόμο, τον οποίο καλείστε να διανύσετε χρειάζεται ηρεμία, συγκέντρωση και πίστη στις δυνατότητές σας. Η σκέψη όλων μας είναι στραμμένη σε εσάς. Να γνωρίζετε ότι, για όλους εμάς αποτελείτε πρότυπα δημιουργικότητας και αισιοδοξίας. Οπλιστείτε με θέληση και υπομονή, για την επίτευξη των στόχων σας.

Εύχομαι επίσης με την ευκαιρία, καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι σας στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια και μοιράζονται τις αγωνίες σας.

Σας εύχομαι από καρδιάς να ανταμειφθούν η μελέτη και οι κόποι σας.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ