Μενού Κλείσιμο

Κακοκαιρία στην Πιερία: Επί ποδός η Αντιπεριφέρεια

Σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στο οδικό δίκτυο, τέθηκε από νωρίς χθες το πρωί το προσωπικό της Π.Ε. Πιερίας. «Άμεση προτεραιότητα η διασφάλιση της ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων στο οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας», δηλώνει η Σοφία Μαυρίδου

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας από τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, προέβη στην κινητοποίηση των μηχανημάτων έργου της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που θα δημιουργηθούν στο οδικό δίκτυο ευθύνης της ΠΕ Πιερίας.

 

Αναλυτικά από τις 8 χθες το πρωί, ένα αποχιονιστικό μηχνάνημα καθαρίζει το οδόστρωμα και ρίχνει αλάτι στον οδικό άξονα Κατερίνης – Αγίου Δημητρίου – Όρια Νομού, από το ύψος των Φωτεινών (προς τον Άγιο Δημήτριο – Όρια Νομού).

Επίσης, στον οδικό άξονα Κατερίνη – Βρύα – Ρητίνη – Ελατοχώρι – Όρια Νομού – Ελατοχώρι – Μοσχοπόταμο – Κατερίνη, από τις 7 χθες το πρωί, ένα ακόμα αποχιονιστικό μηχάνημα καθαρίζει το οδόστρωμα και ρίχνει αλάτι από το ύψος της Ρητίνης προς Ελατοχώρι – Όρια Νομού.

Μέχρι το τέλος των έκτακτων καιρικών φαινομένων, όλος ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό), βρίσκεται σε επιφυλακή για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που θα ανακύψουν, ώστε να μην παρεμποδιστεί η ασφαλής μετακίνηση των τροχοφόρων στους δρόμους, τονίζει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.