Μενού Κλείσιμο

Και επισήμως υποψήφιος

Την προεδρία της ΝΟΔΕ Πιερίας διεκδικεί ο Μπάμπης Απ. Μπρουσκέλης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μπάμπης Μπρουσκέλης, για να ανακοινώσει (και επισήμως) την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ΝΟΔΕ Πιερίας.

«Η προσφορά στα κοινά είναι στάση ζωής» αναφέρει στην γραπτή δήλωσή του, συμπληρώνοντας πως «αυτό είναι μία κυρίαρχη επιλογή μου» ο κ. Μπρουσκέλης ανακοινώντας την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της 13ης Μαϊου.

Ο κ. Μπρουσκέλης στη δήλωσή του, αναφέρει επίσης: «Η ενασχόληση μου με την αυτοδιοίκηση μου δίδαξε ότι τα αξιώματα πρέπει να τα υπηρετείς και όχι να σε υπηρετούν.

Οι κομματικές οργανώσεις είναι κύτταρα της κοινωνίας και αυτή πρέπει να υπηρετούν και να αφουγκράζονται ακολουθώντας τα μηνύματα της εποχής. Η κοινωνία αξιώνει ειλικρινή πολιτικό λόγο και υπεύθυνες επιλογές που θα ξαναφέρουν την ελπίδα κυρίως στους νέους ανθρώπους.

Μέσα σε ένα ζοφερό περιβάλλον που βιώνουμε στην χώρα μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ηγείται της προσπάθειας για αναδιάταξη της χώρας απεγκλωβισμένος από παλαιοκομματικές στρατηγικές και ξεπερασμένους λαϊκισμούς.

Συμμετέχω σ’αυτή την προσπάθεια θέτοντας στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου για την ΠΡΟΕΔΡΙΑ της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Ν. Πιερίας.

Καλό Πάσχα σ’ολους σας»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ