Μενού Κλείσιμο

Και επισήμως πρόεδρος

Συγκροτήθηκε σε σώμα με πρόεδρο τον Γ. Κωνσταντόπουλο το ΔΣ του ΣΕΒΕ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Β.Ε., το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 43ης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου, στην πρώτη του συνεδρίαση του, συγκροτήθηκε σε σώμα, εκλέγοντας ομόφωνα Πρόεδρό τον  Γιώργο Κωνσταντόπουλο.

Η θητεία της νέας Διοίκησης του ΣΕΒΕ, όπως ορίζει το  καταστατικό του Συνδέσμου, είναι διετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο 2020.

Η νέα Διοικητική Επιτροπή του ΣΕΒΕ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γιώργος Κωνσταντόπουλος

Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Χασάπης

Β΄Αντιπρόεδρος: Κυριάκος Λουφάκης

Γενικός Γραμματέας: Γεδεών Βούλης

Οικονομικός Επόπτης: Συμεών Διαμαντίδης

Έφορος: Πάρις Κοκορότσικος

Μέλη: Θωμάς Βασσάρας, Αλέξανδρος Δούφος, Κωνσταντίνος Παλατιανάς

Ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΒΕ Γιώργος Κωνσταντόπουλος αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία του Συνδέσμου, αναφέρθηκε στις βασικές επιδιώξεις του, τονίζοντας πως: «Η αύξηση και η βελτίωση της παραγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και η εξαγωγή τους σε όλο τον κόσμο είναι μονόδρομος για την ελληνική οικονομία.

Οι Έλληνες εξαγωγείς θα βρίσκονται και τα επόμενα χρόνια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας με ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που θα ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές αγορές.

Ο ΣΕΒΕ θα συνεχίσει να είναι στην πρωτοπορία των ελληνικών εξαγωγών με τους εξαγωγείς μας στην πρώτη γραμμή ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ