Μενού Κλείσιμο

Και από Κυριακή στις… κάλπες

Επιμελητηριακές εκλογές 2017

Πλησιάζει το τριήμερο της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη της νέας διοίκησης (και) του Επιμελητηρίου Πιερίας, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται μόνο στο ποσοστό που θα λάβει ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, αλλά και στο ποια θα είναι τα μέλη που θα συγκροτούν τη νέα διοίκηση.

Όλα είναι έτοιμα για τις εκλογές στο Επιμελητήριο οι οποίες θα διεξαχθούν στο κτίριο του Επιμελητηρίου, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 9, στην Κατερίνη.

Πριν όμως τα μέλη του Επιμελητηρίου προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους, καλό είναι να γνωρίζουν τα εξής, ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεως :

-Οι εκλογές διεξάγονται 3, 4 και 5 Δεκεμβρίου 2017, ημέρες Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.

-Η ψηφοφορία θα αρχίζει στις 8 το πρωί και θα λήγει στις 7 το βράδυ και τις τρεις ημέρες της ψηφοφορίας. Οι κάλπες θα παραμένουν στο κτίριο του Επιμελητηρίου και θα φυλάσσονται από άνδρες ιδιωτικής εταιρίας ασφάλειας.

-Οι εκλογές διεξάγονται ταυτόχρονα για όλα τα τμήματα του Επιμελητηρίου (Εμπορικό, μεταποιητικό και υπηρεσιών).

-Τα ψηφοδέλτια είναι ενιαία για όλα τα τμήματα κατά συνδυασμό και τοποθετούνται στον αναλόγου του τμήματος, σφραγισμένο και υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο της εκλογικής επιτροπής, φάκελο.

-Κάθε ψηφοφόρος δικαιούται μίας ψήφου, ανεξάρτητα από τον αριθμό των επιχειρήσεων στις οποίες συμμετέχει.

-Σταυροί προτίμησης επιτρέπονται μέχρι τρεις, μόνο στο τμήμα που ανήκει ο ψηφοφόρος και σε έναν συνδυασμό.

-Δεν απαιτείται σταυρός προτίμησης για τον επικεφαλής του συνδυασμού.

Τέλος, απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου δημόσιου εγγράφου που αποδεικνύει τα στοιχεία του ψηφοφόρου.

Το ΕΒΕ Πιερίας, για μια ακόμη φορά καλεί τα μέλη του να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Πιερίας, τηλ.: 2351023211 και ώρες 7:30-15:30.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ