Μενού Κλείσιμο

Κ. Κουκοδήμος: «Πληγή» για τον αθλητισμό ο Αυγενάκης. Απόφαση «φαρσοκωμωδία» για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

«Πληγή για τον Ελληνικό αθλητισμό» χαρακτηρίζει τον Λευτέρη Αυγενάκη ο  δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, εξαπολύοντας ολομέτωπη επίθεση στον υφυπουργό Αθλητισμού, που σύμφωνα με τον πρώην Γ.Γρ. Αθλητισμού και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Αυγενάκης «είναι εντεταλμένος συμφερόντων». Η δήλωση του δημάρχου Κατερίνης έγινε με αφορμή την εισήγηση της ΕΕΑ για «ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής» του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης από το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Να σημειωθεί, πως «αρνητικά» στο ενδεχόμενο του υποβιβασμού των «ιστορικών σωματείων» τάχθηκε και ο Λευτέρης Αυγενάκης κάνοντας λόγω για απόφαση «μη απολύτως τεκμηριωμένη», προκαλώντας τη «χλεύη» των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αλλά και την οργισμένη αντίδραση του Ολυμπιακού (ο οποίος βλέπει πρόθεση του Λ. Αυγενάκη να «διασώσει από το παράθυρο» τον ΠΑΟΚ). Σίγουρα, η κατάσταση που διαμορφώνεται από τους χειρισμούς του αρμόδιου υφυπουργού προκαλεί εντάσεις και «πονοκέφαλο» στην κυβερνητική παράταξη, μετατρέποντάς τον σε «πρώτο φαβορί» για να εκδιωχθεί από την κυβέρνηση

Η δήλωση του Κ. Κουκοδήμου

«Τάσσομαι στο πλευρό του ΠΑΟΚ και ζητώ να μπει τέλος στη φαρσοκωμωδία με την απόφαση που προκαλεί οργή σε όλο το φίλαθλο κόσμο. Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι «πληγή» για τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι εντεταλμένος συμφερόντων και κάνει κακό στη ΝΔ.

Αυτοί που «μπήκαν από το παράθυρο» στη Ν.Δ. θα πρέπει να τεθούν εκτός κόμματος και να μην τους δοθεί ποτέ ξανά η δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη δυναμική, τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια της παράταξης. Αρχές και αξίες που ενέπνευσε ο Εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η αξιοσύνη και κυρίως σοβαρότητα πρέπει να επικρατήσουν στις τάξεις του αθλητισμού»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ