Μενού Κλείσιμο

Κ. Κουκοδήμος: Κοινή μας πεποίθηση η αλλαγή σε πρόσωπα, νοοτροπίες και πρακτικές που ταλαιπώρησαν το δήμο

Η πεποίθηση για αλλαγή σε πρόσωπα, νοοτροπίες και πρακτικές που ταλαιπώρησαν τους δημότες και τον Δήμο, ήταν κοινή, αναφέρει σε δήλωσή του ο Κώστας Κουκοδήμος, σχολιάζοντας την επίσημη ανακοίνωση στήριξης του Συνδυασμού «Ανανέωση Τώρα». Ο κ. Κουκοδήμος «χαιρετίζει» την απόφαση, χαρακτηρίζοντας «ξεκάθαρο» το μήνυμα  που έστειλαν στις 26 Μαΐου οι δημότες της Κατερίνης

Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΕΚΚΙΝΗΣΗ χαιρετίζω την απόφαση της δημοτικής παράταξης «Ανανέωση τώρα» με επικεφαλής τον Γιώργο Νταντάμη να υποστηρίξει για το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 2ας Ιουνίου το συνδυασμό μας.

Το μήνυμα της κάλπης ήταν ξεκάθαρο. Το εκλογικό σώμα σε ποσοστό 70% αποδοκίμασε τις πολιτικές και πρακτικές της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου Κατερίνης, χωρίς να δώσει ξεκάθαρο εκλογικό προβάδισμα.

Άλλωστε, αυτό είναι και το πνεύμα του ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ με το οποίο αναγκαστικά πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι  για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω υπήρξαν αλλεπάλληλες συναντήσεις μεταξύ μας, στις οποίες διαπιστώθηκε σύμπνοια και σύγκλιση επί των προγραμματικών μας θέσεων για την επόμενη μέρα στον Δήμο Κατερίνης.

Κοινή μας απόφαση, να συμπράξουμε στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και να συνδιοικήσουμε την επόμενη μέρα τον Δήμο Κατερίνης.

Κοινή μας πεποίθηση η αλλαγή σε πρόσωπα, νοοτροπίες και πρακτικές που ταλαιπώρησαν το δήμο και τους δημότες.

Για τη δημοτική Παράταξη «ΕΚΚΙΝΗΣΗ»
Κώστας Κουκοδήμος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ