Μενού Κλείσιμο

Κ. Κουκοδήμος: Κανένας διάλογος με όσους λασπολογούν, ραντεβού στις κάλπες

Με τη φράση «η υποκρισία δεν τελειώνει ποτέ» ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, απέρριψε την πρόταση του Σάββα Χιονίδη για ντιμπέιτ, χαρακτηρίζοντας την «επικοινωνιακό τρυκ».

 Αυτό που φαίνεται ενόχλησε τον επικεφαλής της «Εκκίνησης», αναγκάζοντάς τον να απορρίψει την πρόταση για ντιμπέιτ, είναι ο καταιγισμός σχολίων συνεργατών και φίλων του κ. Χιονίδη, μόλις δημοσιοποιήθηκε η απόφαση της «Ανανέωσης Τώρα» για συνεργασία με την «Εκκίνηση». Από την πρώτη κι όλας παράγραφο της απαντητικής επιστολής του κ. Κουκοδήμου, γίνεται φανερό, ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί να μπει σε «διάλογο» όταν όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «οι υποψήφιοι του συνδυασμού σας λασπολογούν και συκοφαντούν απροκάλυπτα».

Αναλυτικά η απάντηση του επικεφαλής της Εκκίνησης στον επικεφαλής τους συνδυασμού Πολίτες σε Δράση, έχει ως εξής:

Κύριε Χιονίδη,

Η υποκρισία  δεν τελειώνει ποτέ!

Λίγες μόλις ημέρες πριν τις κάλπες και ενώ επί 13 χρόνια αρνείστε το διάλογο με δημότες και ομάδες πολιτών, αισθανθήκατε την ανάγκη για δημόσιο διάλογο, με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που από χθες το μεσημέρι οι συνεργάτες και οι υποψήφιοι του συνδυασμού σας λασπολογούν και συκοφαντούν απροκάλυπτα.

Δεν ζητάτε δημόσιο διάλογο, γνωστό επικοινωνιακό τρυκ, επειδή επιθυμείτε να ακούσουν οι πολίτες τις προτάσεις μας, ούτε γιατί θέλετε να διασφαλίσετε την ενότητα και την διαφάνεια που επικαλείστε. Υποκρίνεστε!

Θα περίμενε κανείς να αναλογιστείτε την επόμενη μέρα για το δήμο Κατερίνης και το καλό των δημοτών, και όχι να επικεντρώνεστε στην προσωπική σας εμμονή για τη διατήρηση της εξουσίας.

Ευτυχώς, ο τόπος μας είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά. Οι δημότες γνωρίζουν την πορεία μας, το ήθος, την εντιμότητα και το χαρακτήρα μας. Δεν χρειάζονται ντιμπέιτ για να τα ανακαλύψουν.

Οι δημότες γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι όλα τα χρόνια. Όσο και να  έχω προκληθεί δεν υπέκυψα στον πειρασμό της πόλωσης, του φανατισμού και της λάσπης.

Θα έχετε όσες ευκαιρίες θέλετε για διάλογο στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Σας υπόσχομαι ότι εμείς δεν θα κλείνουμε τα μικρόφωνα.

Ραντεβού στις κάλπες λοιπόν κύριε Χιονίδη!

Κώστας Κουκοδήμος

Βουλευτής Ν.Πιερίας

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ