Μενού Κλείσιμο

Ίση και χωρίς διακρίσεις αντιμετώπιση και στο ωράριο

Συνάντηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με παιδαγωγούς των παιδικών σταθμών του Δήμου Κατερίνης

Την στήριξή τους, για νομοθετική ρύθμιση του αιτήματος των εργαζομένων, εξέφρασαν κατά τη συνάντηση οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές Πιερίας, σημειώνοντας πως θα πρέπει η αντιμετώπιση όλων των παιδαγωγών να είναι ίση και να γίνεται χωρίς διακρίσεις

Για αναγκαιότητα εφαρμογής του 6ώρου και για το παιδαγωγικό προσωπικό των δημοτικών παιδικών σταθμών, έκαναν λόγο παιδαγωγοί των παιδικών σταθμών του Δήμου Κατερίνης, κατά τη συνάντηση που είχαν με τους τρεις βουλευτές Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ όπου οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν μια σειρά προτάσεων (και αιτημάτων) που αναμένεται να απασχολήσουν το δημόσιο διάλογο το προσεχές διάστημα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής, οι εργαζόμενοι τεκμηρίωσαν την αναγκαιότητα για την εφαρμογή του 6ωρου εργασίας και στο παιδαγωγικό προσωπικό των Δημοτικών Επιχειρήσεων με επέκταση της νομοθετικής ρύθμισης που ισχύει για τους παιδαγωγούς των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α δήλωσαν την αμέριστη στήριξη τους για τη νομοθετική επίλυση του θέματος, στο πλαίσιο της ίσης και χωρίς διακρίσεις αντιμετώπισης όλων των παιδαγωγών.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν παράλληλα την ικανοποίησή τους για την «αυτοδύναμη ένταξη» του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, ενώ δεν παρέλειψαν να ενημερώσουν την κ. Σκούφα και του κ. Τζαμακλή και Καστόρη για θεσμικά θέματα της Προσχολικής Αγωγής, που αναμένεται να απασχολήσουν τον δημόσιο διάλογο το επόμενο διάστημα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ