Μενού Κλείσιμο

Ήρθε για ν’ ακούσει…

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πιερία

Την Πιερία επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού δεν στάθηκε να την ματαιώσει ούτε η ομίχλη στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη διεξήχθη τελικά με μικρές τροποιήσεις στο πρόγραμμά του, κανονικά στην Πιερία. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, επέλεξε να έρθει οδικώς στο νομό μας, αφού η πτήση με την οποία θα ερχόταν από την Αθήνα δεν ήταν δυνατόν να προσεγγίσει το αεροδρόμιο Μακεδονία, λόγω πυκνής ομίχλης.

Ο κ. Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Λευτέρη Αυγενάκη, έφτασε στην Κατερίνη λίγο πριν τη μια το μεσημέρι.

Στον πεζόδρομο της Κατερίνης (στο ύψος του Συντριβανιού), τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας, ο βουλευτής του κόμματος Κώστας Κουκοδήμος, η αντιπεριφερειάρχης, ο δήμαρχος και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Επιθυμία του κ. Μητσοτάκη, ήταν να κάνει «βόλτα» στην αγορά της Κατερίνης, να συνομιλήσει με πολίτες, αλλά κυρίως με επαγγελματίες και καταστηματάρχες. Οι «επισκέψεις» του στα καταστήματα της πόλης, αιφνιδίασαν (μάλλον ευχάριστα) καταναλωτές και εμπόρους, ενώ και ο ίδιος φάνηκε να απολαμβάνει αυτή την τη βόλτα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην αγορά της Κατερίνης, δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με παράγοντες της πόλης, καταστηματάρχες, αλλά και παιδιά.

Ο κ. Μητσοτάκης, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, ο οποίος του εξέθεσε κάποια από τα βασικά προβλήματα των συναδέλφων του, τα οποία όπως σχολίασε γνωρίζει καλά, αφού λίγο πολύ είναι κοινά με εμπόρων άλλων περιοχών. Στον πεζόδρομο της Κατερίνης, συνάντησε και τον πρώην πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρήστο Φωτόπουλο, αλλά και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας με τους οποίους είχε σύντομη συζήτηση.

Επόμενος σταθμός στην περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πιερία, ήταν χωριά του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Σε Καρίτσα και Βροντού, οι κάτοικοι των δυο περιοχών επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

Η περιοδεία του κ. Μητσοτάκη στην Πιερία ολοκληρώθηκε χθες αργά το απόγευμα με συναντήσεις στελεχών του κομμάτος στο ξενοδοχείο στο οποίο διανυκτέρευσε, αφού πρωτα επισκέφθηκε το Λιτόχωρο και τη Λεπτοκαρυά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε δηλώσεις, σημειώνοντας πως πρωταρχικός στόχος αυτών των επισκέψεων είναι να ακούσει τους πολίτες και να ενημερωθεί από «πρώτο χέρι» για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ