Μενού Κλείσιμο

Η τήρηση των μέτρων, στο επίκεντρο συνάντησης εκπροσώπου του Μητροπολίτη με το Αστυνομικό Διευθυντή

Συνάντηση συνεργασίας είχε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Κίτρους Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Λεοντιάδης, (εκπροσωπώντας τον ασθενούντα του Μητροπολίτη Γεώργιο), με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας κ. Γεώργιο Τζήμα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή, «τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Μητρόπολη και κατά τη διάρκειά της έγινε συζήτηση για την «ανησυχητική κατάσταση» στην οποία βρίσκεται η περιοχή μας, λόγω της αύξησης του επιδημιολογικού φορτίου. 

«Επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές αφενός μεν η μέχρι τώρα θετική συμβολή της Τοπικής Εκκλησίας στην εφαρμογή των μέτρων και αφετέρου η ανάγκη της συνεχούς τηρήσεως των υπό της Ελληνικής Κυβερνήσεως εξαγγελθέντων από όλους, με σύνεση, υπευθυνότητα και προσοχή, ιδιαίτερα μάλιστα κατά την εορταστική αυτή περίοδο του μηνός Δεκεμβρίου, προκειμένου να καταστεί δυνατή η μη διασπορά του Κορωναιού για την αποτελεσματική προστασία των συνανθρώπων μας», καταλήγει το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα της Μητρόπολης.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ