Μενού Κλείσιμο

Η συζήτηση με τους φορείς ξεκίνησε

Ο υπ. Περιφερειάρχης Χρήστος Παπαστεργίου στην Πιερία

Το Επιμελητήριο Πιερίας, την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, το Δημαρχείο Κατερίνης, το Κτήμα Χρυσοστόμου το Δημαρχείο Πύδνας Κολινδρού, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου.

Ο εκλεκτός του Κινήματος Αλλαγής για την Περιφέρειά μας, ξεκίνησε τις συναντήσεις του και τις συζητήσεις με φορείς της Πιερίας, όπως ακριβώς είχε προαναγγείλει πριν λόγες εβδομάδες στην πρώτη του συνέντευξη από την Πιερία, ως υποψήφιος.

Τον κ. Παπαστεργίου στις συναντήσεις του με τους φορείς της Πιερίας, συνόδευσαν ο Γραμματέας του ΚΙΝΑΛ στο νομό Κώστας Κιτιξής, ο Χρήστος Τζιουβάρας, ο Μανώλης Κοσμαδάκης, ο Σπύρος Κανδυλάρης και ο Θόδωρος Παυλίδης.

Το ΚΙΝΑΛ Πιερίας σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη στο νομό μας, αναφέρει: «Μέσα σε κλίμα ενότητας και καλής συνεργασίας ανταλλάχθηκαν απόψεις, προτάσεις και ιδέες για τις προοπτικές και το μέλλον της Πιερίας και των κατοίκων της.

Είναι σημαντικό να ακούμε τη φωνή των τοπικών κοινωνιών και των ανθρώπων που τις εκπροσωπούν για να μπορούμε να σχεδιάζουμε μαζί τις αναπτυξιακές παρεμβάσεις μας τόσο σε περιφερειακό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια των επισκέψεων συζητήθηκαν και τα ιδιαίτερα αναπτυξιακά θέματα των τομέων και κλάδων της οικονομίας, αφού ο πρώην υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Κοσμαδάκης είναι βαθύς γνώστης της περιοχής και έχει κάνει αρκετές καινοτόμες προτάσεις για τον τόπο μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ