Μενού Κλείσιμο

 Η «Σύνθεση» στη Λεπτοκαρυά

Προεκλογική ομιλία του Βαγγέλη Γερολιόλιου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Λεπτοκαρυά το βράδυ της Κυριακής, η ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «Σύνθεση» και υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο Δίου-Ολύμπου, Βαγγέλη Γερολιόλιου.

Ο κ. Γερολιόλιος, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λεπτοκαρυά, προβλήματα που αφορούν τόσο τη διαχείριση της καθημερινότητας, όσο και την έλλειψη υποδομών.  Δεσμεύτηκε ότι  θα κάνει πράξη το όνομα του συνδυασμού του, θα κάνει πράξη τη «Σύνθεση» και θα συνεργαστεί με όλες τις δυνάμεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια ανέπτυξε τις προτάσεις του συνδυασμού «Σύνθεση» για τη Λεπτοκαρυά που αφορούν στην άμεση αντιμετώπιση της αποκομιδής κάθε είδους απορριμμάτων, στην εκπόνηση μελετών για την κατασκευή έργων υποδομής (κυκλοφοριακή μελέτη, ανέγερση αθλητικού κέντρου, αντιμετώπιση της διάβρωσης του παραλιακού μετώπου, λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού), καθώς και σε θέματα σχετικά με την Τουριστική Ανάπτυξη και τον Πολιτισμό (Γαλάζιες Σημαίες, ενημέρωση επισκεπτών, ίδρυση Δημοτικού Ωδείου, δράσεις πολιτισμού).

Τέλος η ομιλία έκλεισε με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού για το Δημοτικό Συμβούλιο και για την Κοινότητα Λεπτοκαρυάς.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ