Μενού Κλείσιμο

 Η (σχολική) καθημερινότητα βελτιώνεται

Παρεμβάσεις από το Δήμο Κατερίνης σε  3ο Γυμνάσιο και Λύκειο

Η δημιουργία σύγχρονων και ποιοτικών συνθηκών στην εκπαιδευτική διαδικασία, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σχολικής κοινότητας και να αξιοποιούνται  με επιτυχία από εκπαιδευτικούς και μαθητές αποτελεί διαχρονικά πρώτη προτεραιότητα για τον Δήμο Κατερίνης, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του Δήμου.

Προς την κατεύθυνση αυτή, μετά από συντονισμένες προσπάθειες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και όπου κρίνεται απαραίτητο προγραμματίζονται και υλοποιούνται παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, στο σύνολο του Δήμου.

Την τρέχουσα περίοδο, οι εργασίες επικεντρώθηκαν στο 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο Κατερίνης και περιλάμβαναν αποκατάσταση, διαγραμμίσεις, καθώς και χρωματισμούς του δαπέδου των γηπέδων (μπάσκετ κ.ο.κ.).

Όπως είναι γνωστό, τις παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συντονίζουν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος (για θέματα συντηρήσεων των σχολείων) & Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Χρυσόστομος Κυραϊλίδης, σε συνεργασία με τους κατά τόπους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και σε επικοινωνία με τους διευθυντές των σχολικών συγκροτημάτων.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ