Μενού Κλείσιμο

Η πρόεδρος του ΕΟΤ σε στο Μουσείο του Δίου και στο Κέντρο Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Ολύμπου

Τον Δήμο Δίου-Ολύμπου επισκέφτηκε η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Άντζελα Γκερέκου, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Νομό Πιερίας.

Την πρόεδρο του ΕΟΤ υποδέχτηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίου, ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου όπως και ο πρόεδρος του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, Ηρακλή Τσιτλακίδη. Την ξενάγηση στο χώρο του αρχαιολογικού μουσείου έκανε η αρχαιολόγος ΑΠΘ, Διονυσία Τσίρου.

Κατόπιν η κα Γκερέκου επισκέφθηκε το Κέντρο Πληροφόρησης της Μονάδας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Ολύμπου, στο οποίο βίωσε την εικονική ανάβαση ως τον Μύτικα, την υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου.

Η κα Γκερέκου δήλωσε εντυπωσιασμένη τόσο από τον αρχαιολογικό πλούτο που παρουσιάζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Δίου όσο και από την εικονική ανάβαση στον Όλυμπο, στο Κέντρο Πληροφόρησης της Μονάδας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Ολύμπου (ΟΦΥΠΕΚΑ), σημειώνοντας χαρακτηριστικά  «Ποτέ δεν είναι αργά να επισκεφτείς τον Όλυμπο». Άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις, προτάσεις και προβληματισμούς που της παρουσίασαν ο Δήμαρχος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΠ, όπως και τα στελέχη της Μονάδας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Ολύμπου, υπογραμμίζοντας πως ο ΕΟΤ θα βρίσκεται αρωγός στην τουριστική προβολή του Δήμου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο Δήμαρχος συνοδευόταν από την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Τουρισμού, Σοφία Ζουρζούρα και την σύμβουλο σε θέματα τουρισμού, Ευαγγελία Ξυπτερά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ