Μενού Κλείσιμο

Η Π.Ε. Πιερίας φρόντισε εγκαίρως για τον καθαρισμό του ρέματος «Κεραμίδα» στον Καταχά

 Η Π.Ε. Πιερίας φρόντισε εγκαίρως για τον καθαρισμό του ρέματος «Κεραμίδα» στον Καταχά

Αντιπλημμυρική θωράκιση με καθαρισμό

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού του ρέματος «Κεραμίδα», στην περιοχή του Κολινδρού – Καταχά στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού, από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της συνεχίζει με ικανοποιητικό ρυθμό σημαντικές παρεμβάσεις που συμβάλουν στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής», δήλωσε σχετικώς η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου.

Οι εργασίες αφορούσαν στην απομάκρυνση της αυτοφυούς παρόχθιας βλάστησης και των προσχώσεων εντός της τάφρου, με σκοπό την απρόσκοπτη ροή των υδάτων και τη βελτίωση της λειτουργικότητάς της.

Η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της σχετικά με την αντιπλημμυρική προστασία και των σωστικών παρεμβάσεων-που υλοποιούνται μετά τις σοβαρές ζημιές, που προκλήθηκαν στην Πιερία από το κύμα κακοκαιρίας με το όνομα «Ευρυδίκη», που είχε ως αποτέλεσμα να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης-αξιοποιώντας το έμπειρο προσωπικό και τον εξοπλισμό που διαθέτει, προέβη σε εργασίες καθαρισμού για την αποκατάσταση της διοχετευτικότητας του ρέματος «Κεραμίδα».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ