Μενού Κλείσιμο

Η οδική ασφάλεια βελτιώνεται

 Κατερίνη – Οδός 7ης Μεραρχίας

Η οδική ασφάλεια βελτιώνεται

Ασφαλτοστρώσεις – σύμφωνα με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί και είναι σε πλήρη εξέλιξη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης – οι οποίες βελτιώνουν την οδική ασφάλεια και συμβάλλουν στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών έγιναν σήμερα στον αστικό ιστό της πόλης και πιο συγκεκριμένα στην οδό 7ης Μεραρχίας.

«Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ! Συνεχίζουμε μια σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων μείζονος σημασίας για την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας» τονίζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

«Μεριμνά μας συνιστά η συστηματική συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου σε όλο το εύρος του Δήμου Κατερίνης, καθώς και η βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και των μετακινήσεων των πολιτών» επισημαίνει από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος.

Παράλληλα, από συνεργεία της ΔΕΥΑΚ καθημερινά, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις, οι οποίες εστιάζονται στην ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες, με έμφαση σε περιοχές, όπου είχαν προηγηθεί έργα για βλάβες κ.λ.π.

Από την καθημερινή εφημερίδα Πολιτεία (Κατερίνη,Πιερία)

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ