Όαση δροσιάς η νέα πλατεία Δημοκρατίας
Σύμφωνα με το Δήμο Κατερίνης, αποτελεί «στοίχημα» για Δήμο και Δημότες η διατήρηση της καθαριότητας της πλατείας Δημοκρατίας, στην οποία «καταφεύγουν» εκατοντάδες δημότες καθημερινά
Η νέα πλατεία Δημοκρατίας (Ευκαρπίδη), ένα σημαντικό έργο του Δήμου Κατερίνης, ένας καταπράσινος χώρος αναψυχής με ευχάριστες διαδρομές, με χώρους κίνησης και στάσης, που αναβάθμισε εντυπωσιακά την καρδιά της πόλης, συνιστά πλέον πόλο έλξης, τον οποίο απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι, αναφέρει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα του Δήμου
Με σύγχρονα φιλοπεριβαλλοντικά οικολογικά χαρακτηριστικά, γεμάτος πράσινο, δέντρα, φυτά, συντριβάνια, παιδική χαρά με ασφαλή παιχνίδια, προσφέρει όαση δροσιάς τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες και αποτελεί έναν πραγματικό χώρο ζωντάνιας και καθημερινής «απόδρασης» για όλη την οικογένεια.
«Στοίχημα» για τον Δήμο Κατερίνης αποτελεί η διατήρηση της καθαριότητας σε υψηλά επίπεδα. «Οικοδομούμε καθημερινά μια ουσιαστική συνεργασία μεταξύ Δήμου και Δημοτών, ώστε να υπάρξει συνέχεια στη διατήρηση της καθαριότητας σε αυτό το χώρο – στολίδι, τον οποίο εμπνευστήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε δυναμικά με ταχύτατους ρυθμούς» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης τονίζοντας ότι: «Η καθαριότητα της πόλης είναι ο δείκτης πολιτισμού της και ως Δήμος έχουμε καθήκον να φροντίζουμε να τη διατηρούμε σε ψηλό επίπεδο, σε όλους τους δημόσιους χώρους. Από τους δημότες μας αναμένουμε να ανταποκριθούν θετικά στην παράκληση μας, να αποφεύγουν να ρυπαίνουν δημόσιους χώρους εναποθέτοντας σκουπίδια σε αυτούς».
Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.