Μενού Κλείσιμο

 Η «Νέα Δεξιά» δεν γλείφει εκεί που φτύνει

 

Φιλήμων Δημολιός:

«Επίθεση» στην Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου εξαπέλυσε το στέλεχος της «Νέας Δεξιάς» στην Πιερία Φιλήμων Δημολιός, υπογραμμίζοντας ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν εκτός «Ελληνικής Λύσης» συνεχίζουν να υφίστανται και πως παραμένει (αυτός και όσοι αποχώρησαν τον περασμένο Φεβρουάριο) στη «Νέα Δεξιά» του Φαήλου Κρανιδιώτη

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Δημολιού, έχει ως εξής: Μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στις οποίες συμμετείχα ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την «Νέα Δεξιά» και τον έντιμο πατριώτη πολιτικό Φαήλο Κρανιδιώτη προκύπτει ότι σε πανελλήνιο επίπεδο οι ψηφοφόροι της Πιερίας με τίμησαν με την ψήφο τους και η «ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ» έλαβε στην Πιερία το μεγαλύτερο ποσοστό της δύναμής της ανά την Ελλάδα με το 1,50%.

Θέλω και δημοσίως να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους σε όλη την επικράτεια και ιδιαίτερα στον τόπο μου την Πιερία.

Και στο σημείο αυτό κάνω γνωστό ότι μετά από απόφαση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος της «Νέας Δεξιάς» στην οποία είμαι εκλεγμένο μέλος, αποφασίσαμε να μην συμμετέχουμε στις επικείμενες εκλογές και να απέχουμε έτσι ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να ανασυνταχθούμε σε όλη την Ελλάδα και να συνεργαστούμε και με άλλες δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις για τις μεθεπόμενες εκλογές οι οποίες λόγο των πολιτικών γεγονότων που θα προκύψουν, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σύντομες.

Θέλω επίσης να καταστήσω γνωστό στους φίλους μας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι όλοι εμείς που αποτελούσαμε την Νομαρχιακή και Συντονιστική Επιτροπή Ν. Πιερίας στην «Ελληνική Λύση» του Βελόπουλου καθώς και τρείς πολιτευτές που αποχωρίσαμε στις 2 Φεβρουαρίου 2019 για τους γνωστούς λόγους που γνωστοποιηθήκαν σε όλα τα Μ.Μ.Ε και κοινωνικής δικτύωσης με την γνωστή καταγγελία μας ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα από τα τότε καταγγελθέντα, τις μεθόδους και δράση που ο ίδιος ακολουθούσε.

Αντιθέτως με θλίψη και οργή διαπιστώνουμε παραμονές εκλογών ότι με ανοίκειες μεθόδους και τεχνάσματα διαδίδεται ότι δήθεν έχουμε ανακάμψει στην «Ελληνική Λύση».

Αυτή η ψευδολογία είναι φανερό ότι διασπείρεται για προφανείς εκλογικές σκοπιμότητες και καμία σχέση με την αλήθεια έχουν.

Τόσο ο ίδιος προσωπικά αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που συμπορευτήκαμε και συνταχθήκαμε ομόθυμα με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και τη «Νέα Δεξιά» «δεν γλείφουμε εκεί που φτύσαμε».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ