Μενού Κλείσιμο

Η Μαρία Μίχου, για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Δύσκολος, αλλά ωραίος αγώνας»

Για έναν δύσκολο, αλλά ωραίο αγώνα κάνει λόγο η Μαρία Μίχου, στο μήνυμά της, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο την ανέδειξε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ στην Πιερία.

Η πρώην βουλευτής Πιερίας, αναφέρει στο μήνυμά της: «Ευχαριστώ τους Πιεριείς για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου έδειξαν και με τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς μου την τιμητική πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Πιερία.

Ήταν ένας δύσκολος αλλά ωραίος αγώνας. Ο τόπος μας χρειάζεται ενεργούς πολίτες που να προσφέρουν αδιάκοπα και εθελοντικά τον καλύτερο εαυτό τους για τη συνολική πρόοδο.

Ευχαριστώ ολόψυχα όλους όσους με στήριξαν σ’ αυτόν τον αγώνα. Φίλους, συγγενείς, συνεργάτες καθώς και την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου σε κάθε βήμα.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Ξενοφώντα Μπαραλιάκο, την κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, τον κ. Σάββα Χιονίδη και την κα Μπέτυ Σκούφα για την εκλογή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Εύχομαι καλή και εποικοδομητική θητεία προς όφελος της Πιερίας και της χώρας μας.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ