Μενού Κλείσιμο

Η μαγεία των Χριστουγέννων ταξιδεύει…

Πάρκο των Χρωμάτων Κατερίνης

Τα ξωτικά δουλεύουν πυρετωδώς, ο Αϊ Βασίλης φόρεσε τη στολή του και ο Ρούντολφ στάθηκε δίπλα στο έλκηθρο!

Αντίστροφα άρχισε πλέον να μετρά ο χρόνος για το Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης, το οποίο κινούμενο σε Χριστουγεννιάτικούς ρυθμούς άρχισε να ετοιμάζεται για να υποδεχτεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα για να ανοίξει το πάρκο τις πύλες του, στις 7 Δεκεμβρίου 2018 και να φωτίσει όλη την πόλη, καθώς ο πλούσιος χριστουγεννιάτικος διάκοσμος απλώνεται στο πενήντα πέντε στρεμμάτων έκτασης πάρκο.  Οι  εορταστικές εκδηλώσεις θα έχουν στο επίκεντρο το παιδί και την οικογένεια και θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δράσεις διαδραστικού χαρακτήρα, συναυλίες, μουσικά και θεατρικά δρώμενα, παραστάσεις και παιδικά εργαστήρια με τη συνεργασία φορέων, καλλιτεχνικών και θεατρικών ομάδων της πόλης, ενώ σημαντική είναι και η παρουσία πολιτιστικών και κοινωφελούς χαρακτήρα συλλόγων. Δωρεάν ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους θα προσφέρει για ακόμη μια χρονιά ο δήμος Κατερίνης, μέσα από το, «Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης».

Φέτος τα Χριστούγεννα δίνουμε στις γιορτές το … Χρώμα που τους ταιριάζει! Πάρκο των Χρωμάτων Κατερίνης, εδώ όλοι μαζί ζούμε τη μαγεία των Χριστουγέννων…

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ