Μενού Κλείσιμο

«Η κοινωνική φροντίδα είναι το αυτονόητο»

Επίσκεψη του υπ. Δημάρχου Κατερίνης Γ. Νταντάμη στο Γηροκομείο «Καλός Σαμαρείτης»

Εντυπωσιασμένος από την πρότυπη λειτουργία του Γηροκομείου «Καλός Σαμαρείτης» της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης, που πραγματοποίησε επίσκεψη στην καρδιά των Ευαγγελικών την περασμένη Τετάρτη.

Τον Γιώργο Νταντάμη και τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του «Ανανέωση Τώρα», Χριστίνα Σιδηροπούλου (Δημοσιογράφο) και Γιώργο Τσαχουρίδη (Υπάλληλο ΕΚΑΒ), υποδέχθηκαν ο Διευθυντής του Γηροκομείου Νίκος Τάτσης και το φιλόξενο προσωπικό, μεταξύ των οποίων και η ψυχολόγος Μαρία Σιδηροπούλου, που τους ενημέρωσαν  για τη λειτουργία και τον ευρύτερο οραματισμό του Γηροκομείου. Ειδικότερα, ο κ. Τάτσης έκανε μια σύντομη αναφορά στη διαδρομή του γηροκομείου δίνοντας έμφαση στις ριζικές αλλαγές που επήλθαν στη λειτουργία του, την πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου, το σύγχρονο εξοπλισμό του αλλά και το καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό του. Μάλιστα, εδώ και ένα χρόνο το γηροκομείο τελεί υπό τη διοίκηση της Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης.

«Σήμερα δεν αντίκρισα ένα Ίδρυμα αλλά μια φιλόξενη αγκαλιά. Αισθάνθηκα τον σεβασμό και την αγάπη. Εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο λειτουργίας και την αποτελεσματικότητα ενός πρότυπου γηροκομείου που λειτουργεί στην πόλη μας, στην καρδιά των Ευαγγελικών και χαίρει ευρείας αποδοχής. Είμαι ενθουσιασμένος από τον «Καλό Σαμαρείτη» και το πως αγκαλιάζει τους ηλικιωμένους. Άψογοι χώροι, άριστη συμπεριφορά και διαχείριση με αποτελεσματικότητα των προβλημάτων της κρίσιμης αυτής ηλικίας. Οι ηλικιωμένοι, οι άνθρωποί μας αξίζουν τους καλύτερους όρους διαβίωσης.

Συγχαρητήρια αξίζουν στον Διευθυντή κ. Νίκο Τάτση για τη μεθοδικότητα και διορατικότητά του, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου – μέλη της Ευαγγελικής Εκκλησίας – που προσεγγίζουν αυτό το θεάρεστο έργο ως υπηρεσία στον συνάνθρωπο και το αξιόλογο προσωπικό που πραγματικά είναι ακούραστο. Οι δομές για τους ηλικιωμένους είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής λειτουργίας του δήμου μας και ο «Καλός Σαμαρείτης» αποτελεί τιμή για την πόλη μας», σημείωσε ο κ. Νταντάμης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ