Μενού Κλείσιμο

Η Κατερίνη τραγουδα για τον Χριστόφορο

Μια βραδιά αφιερωμένη στον μικρό Χριστόφορο ο οποίος δίνει τη δική του μάχη.

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στον Καπνικό Σταθμό

Ο 5χρονος Χριστόφορος πριν 3 μήνες διαγνώστηκε με «Γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους» (D.I.P.G.) το οποίο δεν χειρουργείται παγκοσμίως και οι συμβατικές θεραπείες δεν έχουν αποτέλεσμα. Αυτή την στιγμή βρίσκεται με την οικογένειά του σε εξειδικευμένο κέντρο του Μεξικού, για να ακολουθήσει την απαραίτητη θεραπεία που θα του δώσει ξανά ελπίδα για τη ζωή.

Για τον σκοπό αυτό, φίλοι και συγγενείς του μικρού Χριστόφορου από την Κατερίνη οργανώνουν την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, ώρα 19:00, μουσική βραδιά στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης (στην θερμαινόμενη αίθουσα της Παραμυθούπολης) με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της οικογένειας.
Περισσότερες πληροφορίες για τον Χριστόφορο θα βρείτε στο διαδίκτυο: https://www.facebook.com/teamchristoforos
Τα χρήματα θα κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό του Συλλόγου υποστήριξης οικογενειών με παιδιά που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, μη αντιμετωπίσιμες στην Ελλάδα «Φάρος Ζωής»: Τράπεζα Πειραιώς, IBAN: GR7801711730006173141772841, BIC: PIRBGRAA, ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ, AITΙΟΛΟΓΙΑ: ΔΩΡΕΑ

Τραγουδούν για τον μικρό Χριστόφορο:
Σιάννης Σαββίδης (κιθάρα-τραγούδι), Ιωάννα Γραμματικού (τραγούδι), Χρήστους Πουλέλης (κοντραμπάσο), Δημήτρης Κρεμμύδας (κιθάρα), Χρήστος Νικόπουλος (μπουζούκι-τραγούδι), Χρυσούλα Λουλοπούλου (τραγούδι), Αντώνης Πίτλιακας(μπουζούκι), Σουλης Λευτέρης (τραγούδι), Ηρακλής Τοστσίδης (πλήκτρα), Κώστας Τσιμπούκας (ντραμς), Δημήτρης Δαλαμήτρας (κιθάρα), Αλέξης Ηλιάδης (τραγούδι), Φρόσω Δεληγιαννίδου (τραγούδι), Μαριάννα Παπαποστόλου (τραγούδι) και οι αδερφοί Μπάμπης και Λευτέρης Ραφαηλίδη (λύρα-τραγούδι-νταούλι). Μας βοήθησαν:
Ζαχαροπλαστείο «Μπούσιας», Κρεοπωλείο «Τσιούπρος» στη Γανόχωρα, Μπατάλας Βασίλειος Νικ.Πλαστήρα 91Α, Ζωοτροφική Κατερίνης, Αναστασιάδη A.E., Bros Dogs εκπαίδευση σκύλων, Φροντίδα medsuply Χαράλαμπος Χανδόλιας, Μορφωτικός σύλλογος Θρακικός Γανόχωρας, Σύλλογος Κρητών Το Ξαθέρι, Θρακική Εστία Κατερίνης, Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ volleyball
Οργάνωση: Φίλοι και συγγενείς του μικρού Χριστόφορου από την Κατερίνη και Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ