Μενού Κλείσιμο

Η Κατερίνη στο δρόμο για το Πιόνγκτσανγκ

Ο Δήμος Κατερίνης ετοιμάζεται για την υποδοχή της Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Στις 29 Οκτωβρίου 2017, ξεκινά η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PYEONGCHANG 2018», με την Ολυμπιακή Φλόγα να κάνει στάση και στην Κατερίνη, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Οργανωτική Επιτροπή των Ο.Α. «PYEONGCHANG 2018».

Πρόκειται για ένα γεγονός που αποτελεί αντικείμενο παγκόσμιου ενδιαφέροντος, το οποίο θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ, καθώς και από ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα και ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά τον κόσμο.
Με αφορμή τη σημαντική εκδήλωση, καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως λαμπαδηδρόμοι να προσέλθουν έως τη Δευτέρα 02 Οκτωβρίου στην Αστική Σχολή (Οδός Ειρήνης 12) καθημερινά), κατά τις ώρες 8:30 π.μ. έως 2 το μεσημέρι, για να παραλάβουν και να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να εκτυπώσουν την αίτηση και από την ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης: http://www.katerini.gr/index.php/2010-05-25-12-51-40/2010-05-25-13-50-00/3668-anakoinosi-en-opsei-tis-olympiakis-lampadidromias-ton-olympiakon-agonon-pyeongchang-2018

Ο συνολικός αριθμός των λαμπαδηδρόμων, που θα επιλεγούν για τον Δήμο Κατερίνης είναι τέσσερις. Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ο.Α. «PYEONGCHANG 2018» απαραίτητη προϋπόθεση για την επιλογή των λαμπαδηδρόμων είναι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Προτεραιότητα έχουν:
-Οι Ολυμπιονίκες
-Οι διακριθέντες στον Αθλητισμό με σειρά προτεραιότητας διάκρισης (όπως Παγκόσμια – Ευρωπαϊκά – Πανελλήνια Πρωταθλήματα κ.ο.κ.)
-Οι διακεκριμένοι στις Τέχνες, στα Γράμματα και στην κοινωνική προσφορά.
Στις ανωτέρω ιδιότητες περιλαμβάνονται αθλητές ή άτομα που ανήκουν στις ομάδες με ειδικές δεξιότητες (ΑΜΕΑ).
Οι Λαμπαδηδρόμοι και οι Συνοδοί θα πληροφορηθούν έγκαιρα για την επιλογή τους και τις λεπτομέρειες που αφορούν στην συμμετοχή τους (ημερομηνία, ώρα, τόπο, παραλαβή υλικού, κ.λ.π.).

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ