Μενού Κλείσιμο

«Η κατάστασις βελτιούται σταδιακά…»

Η αντιδημαρχεία καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης για την αποκομιδή των απορριμμάτων

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ημέρες οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Κατερίνης, ώστε να απομακρύνουν όσο πιο σύντομα γίνονται, τα συσσωρευμένα (λόγω των κινητοποιήσεών τους) απορρίμματα από τους δρόμους της Κατερίνης.

Με ανακοίνωσή της η αντιδημαρχία καθαριότητας Δήμου Κατερίνης, αφού εκτιμά οτι η κατάσταση σταδιακά ομαλοποιείται, ζητά την κατανόηση των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης, μέχρις ότου ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση.

Η ανακοίνωση
Από την αντιδημαρχία καθαριότητας του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνεται, ότι, τα απορριμματοφόρα του Δήμου συνεχίζουν κανονικά στο σύνολο του τομέα ευθύνης της, την αποκομιδή των απορριμμάτων, τα οποία είχαν συσσωρευτεί στους δρόμους, λόγω των πρόσφατων πανελλαδικών κινητοποιήσεων των εργαζομένων, ενώ ενημερώνει το κοινό, ότι, σταδιακά η κατάσταση ομαλοποιείται.
Από την έναρξη των κινητοποιήσεων η αντιδημαρχία καθαριότητας ανέλαβε πρωτοβουλίες, προκειμένου να προκληθούν όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα για τη δημόσια υγεία και την εικόνα του Δήμου μας, εν μέσω μάλιστα της τρέχουσας τουριστικής περιόδου, πράγμα το οποίο σε μεγάλο βαθμό επετεύχθη.
Ζητείται η κατανόηση των συνδημοτών και των επισκεπτών έως την οριστική ομαλοποίηση της αποκομιδής των απορριμμάτων, για την οποία καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τους εργαζομένους του τομέα καθαριότητας.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ