Μενού Κλείσιμο

Η Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Με «θετική διάθεση» συνεργασίας

 

Με τη Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, του Υπουργείου Παιδείας, Αναστασία Γκίκα, είχε συνάντηση η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, την Κυριακή, στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

 

Θέματα και προβληματισμοί, που αφορούν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, ο σχεδιασμός για την επίλυση προβλημάτων, αλλά και η διεξαγωγή ενός «Εκπαιδευτικού συνεδρίου» στην Πιερία με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ευχαρίστησε τη Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, του Υπουργείου Παιδείας για τη συνάντηση, όπου αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος με ανταλλαγή απόψεων και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει εκατέρωθεν θετική διάθεση για την προώθηση γόνιμης συνεργασίας και ειδικότερα για να συνεκτιμηθούν οι προτάσεις, που κατατέθηκαν, για τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό της εκπαιδευτικής πολιτικής, του Υπουργείου Παιδείας.

Στη συνάντηση, παρόντες ήταν, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας, Μπάμπης Μπρουσκέλλης, ο Πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πιερίας και  Αιρετός Εκπρόσωπος εκπαιδευτικών Δ.Ε. Θεόδωρος Σιαμάγκας, ο Ταμίας του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πιερίας και Αιρετός Εκπρόσωπος εκπαιδευτικών Δ.Ε. Στέργιος Τόκας και ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Δημήτρης Ρουκάς.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ