Μενού Κλείσιμο

Η φτώχεια αντιμετωπίζεται με θέσεις εργασίας και όχι με επιδόματα

Συνάντηση του προέδρου της ΝΟΔΕ Πιερίας με δημοσιογράφους και… δηλώσεις

Επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. εξαπέλυσε  ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία Γιάννης Κουρινιώτης, σχολιάζοντας την τριετή διακυβέρνηση της χώρας από τη σημερινή κυβέρνηση, κατά τη διάρκεια φιλικής συνάντησης με δημοσιογράφους των τοπικών Μ.Μ.Ε., το μεσημέρι του Σαββάτου.

 Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους χειρισμούς της Κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις    κρυφά και δεν οικοδόμησε ένα εθνικό μέτωπο για να ενισχύσει τη θέση της χώρας.

Σχολιάζοντας την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ., ανέφερε πως το μόνο που έχουν καταφέρει, τα τρία τελευταία χρόνια, είναι ο «στραγγαλισμός» του ιδιωτικού τομέα, επιβάλλοντας δυσβάσταχτους φόρους «Όλα αυτά δείχνουν  την ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης να οδηγήσει την Ελλάδα στην έξοδα από την κρίση. Αντιθέτως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία έχουν συγκεκριμένη πρόταση για να κάνουν καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων. Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας, για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση, θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας, που θα προκύψουν μέσα από τον ιδιωτικό τομέα. Η στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας αποτελεί βασική προϋπόθεση προκειμένου η Ελλάδα να δουλέψει ξανά. Η φτώχεια αντιμετωπίζεται με δημιουργία θέσεων εργασίας και ευκαιριών. Και όχι με συσσίτια και επιδόματα», είπε ο κ. Κουρινιώτης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ