Μενού Κλείσιμο

Η Φλόγα κάνει στάση στην Κατερίνη

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Κατερίνης για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Η υποδοχή Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PYEONGCHANG 2018», θα γίνει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, στην πλατεία Ελευθερίας

Όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την υποδοχή στην πόλη μας, της Ολυμπιακής Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PYEONGCHANG 2018», συζήτησαν οι εμπλεκόμενοι φορείς στη διάρκεια σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο της Κατερίνης.

Παράλληλα, τη βεβαιότητά τους, ότι, η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ., στην πλατεία Ελευθερίας, θα πραγματοποιηθεί υπό απόλυτη οργανωτική επιτυχία, εξέφρασαν όλοι οι εκπρόσωποι των φορέων, οι οποίοι συμμετέχουν στην προετοιμασία της διοργάνωσης.
Την σύσκεψη συντόνισαν ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Θεόδωρος Παυλίδης και η Αντιδήμαρχος Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου, οι οποίοι μετέφεραν τις εγκάρδιες ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ενώ όπως τονίστηκε μεταξύ άλλων: «Προετοιμάζεται μία όμορφη και λιτή εκδήλωση, όπου θα κυριαρχήσει το Ολυμπιακό πνεύμα. Καλούμε όλους τους δημότες της Κατερίνης να λάβουν μέρος ενεργά στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας».
Στη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε η πορεία των εργασιών, αναφορικά με τους τομείς της διοργάνωσης που έχει αναλάβει κάθε φορέας ξεχωριστά, διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ για την συμμετοχή τους στην προετοιμασία της τελετής, τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι: της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Δημοτικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, λαμπαδηδρόμοι, συνοδοί λαμπαδηδρόμων κ.α. εκπρόσωποι φορέων.
Όπως σημειώθηκε, σε εξέλιξη είναι και οι τελικές προετοιμασίες, για την παρουσίαση του κυρίως και του παράλληλου πολιτιστικού προγράμματος της τελετής, την καλλιτεχνική επιμέλεια του οποίου, υπογράφει ο μαέστρος Ευθύμιος Μαυρίδης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ